2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاین

74 بازدید | 9 پست

دوستان اونایی ک این ماه اقدام هستن و یا منتظر نتایج بیان اعلام کنند دور هم باشیم به هم انرژی بدیم

من خودم امروز ۲۶ موعدمه..از مرداد در حال اقدام بودم تا الان...خیلییییییییییی ناامیدم

تنبلی دارم یه ذره🥲در حال درمانم

قرص دوفاستون و کلومیفن و متفورمین هم هر ماه میخورم

لگن درد حسابی دارم..صبحا نمیتونم راه برم دو ساعت بعدش خوب میشه

تروخدا برام دعا کنید 😔حرفی نتیجه ای چیزی اگه دارین بهم بگین ممنون میشم❤️

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه خودتو بزنی به بیخیالی زوی باردار میشی ،ولی اگه هی منتظر باشی بگی این ماه میشم نمیشم کی تخمکگذاری میشه کی پریود میشم و...این جورچیزا به تعویق میندازه ،تجربه نشون داده ساده از کنارش نگذر و استرس نداشته باش

متولد ۸۰؟؟

اره عزیزم 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
اگه خودتو بزنی به بیخیالی زوی باردار میشی ،ولی اگه هی منتظر باشی بگی این ماه میشم نمیشم کی تخمکگذاری ...

وای من خیلی استرسی هستم🥲🥲برام دعا کن

منم اقدامم و منتظر ببینم این ماه چی میشه نمی دونم چرا ته دلم بهش فکر میکنم دلم میگیره و غم میاد سراغ ...

عزززززیززززم انشالله که بارداری 

منم مثل تو ناامیدم شدی خبرشو بده منم میگم

سعی کن مشغولیت جدید پیدا کنی و به بچه دار شدن فکر نکی ،حتما دعات میکنم منم تو اقدامم تو هم برا من دع ...

وااااای عزززززیززززم باشه حتما اگه قابل باشم

میگن در حق هم دعا کنید حاجتت زودتر مستجاب میشه