2777
2789

یکی دوساعت بعد مدفوع سبز رنگ اومد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ولی یادمه سر اینک پی پیش دیر شد گریه میکردم ک  بالاخره رید و من برا اولین بار سر عن خوشحال بودم//

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

چند ساعت رو‌نمیدونم ولی همون روز اول هم مدفوع کرد هم ادرار

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
نمیدونم ولی یادمه سر اینک پی پیش دیر شد گریه میکردم ک  بالاخره رید و من برا اولین بار سر عن خوش ...

وای یعنی مادر شدن از عجایب خلقت هیچ وقت فکر نمی کردم برلی پی پی کردن ذوق کنم😅😂😂😂😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
سبز نه سیاه

آره سبز خیلی پر رنگ متمایل به سیاه   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وای یعنی مادر شدن از عجایب خلقت هیچ وقت فکر نمی کردم برلی پی پی کردن ذوق کنم😅😂😂😂😂

مخصوصا وقتی بزرگتر میشه باید زل بزنی ب پی پیش ببینی خوب ریده یا رنگش چطوره😐😂💔

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
مخصوصا وقتی بزرگتر میشه باید زل بزنی ب پی پیش ببینی خوب ریده یا رنگش چطوره😐😂💔

دقیقا من الان تو همین شرایطم ببینم چند روز نکرده حالا کرده چه رنگیه سفته یا شله 😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دقیقا من الان تو همین شرایطم ببینم چند روز نکرده حالا کرده چه رنگیه سفته یا شله 😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا به همه مادرا سلامتی و قوت بده واقعا مادر بودن سخته تو ی کلمه توصیف نمیشه

الهی بگردم خوب میرینه نگران نباش😂