2777
2789
😂😂تو دانشگاه استاد ما میگفت مردی ک رابطه نخواد تودوستی ونامزدی  بیماره اتفاقا حالا راست و درو ...

خخخخ درس گفته چون نیاز جنسی طرف نشون از سلامتیه ولی ما دخترا باید حواسمان جم باشه آدم بیشعور و بد دادم زیاده

تورو خدا انقدر به پسر ها رو ندین 

عرصه رو برای پسرای پاک تنگ کردن 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای مادره کجا دیده? تاکجا دیده؟ 😅

اینا خونشون دو طبقه بود طبقه پایین دوستم تنها بود چون درس میخوند مثلا !!!

شب پسر میره پیش دختره بعد قرار بود دم صبح بره اینا خواب میمونن مادر میاد در و باز میکنه میبینه یه پسر لخت بغل دختر لختش خوابه😱😱 

دوستم میگفت بدبخت زیر پتو لباس پوشید فرار کرد مادر چند ماه با دختر حرف نمیزد 

الان برا دخترش خونه خریده ماشین خریده سه تا هم بچه دارن 

خخخخ درس گفته چون نیاز جنسی طرف نشون از سلامتیه ولی ما دخترا باید حواسمان جم باشه آدم بیشعور و بد دا ...

اره دقیقا ادم سالم اتفاقا بروز میده

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اینا خونشون دو طبقه بود طبقه پایین دوستم تنها بود چون درس میخوند مثلا !!! شب پسر میره پیش دختره بعد ...

وای خیلی بده 😅😅😅ادم ابروش میره 

منم داییم خانومش قبل ازدواج باردارشد 🤣 البته اونا خارجن 

س.ک.س یچیز مهم تو رابطس یه نیازه مث محبت کردن و محبت دیدن حالا هرکسی نسبت ب اعتقادش اینو با پارتنرش درمیون میزاره یا چیزی نمیگه و صبر میکنه .آدمای زیادی رو اطرافم میشناسم ک قبل ازدواج رابطه داشتن این چیزا کاملا ب اعتقاداتت برمیگرده ن دوست داشتن البته پسری که بعد دوروز بهت بگه تکلیفش مشخصه

همون خارجم پسر مرد واقعی باشه پا کارش وامیسته 

دقیقا 

اخه توخارج کلا مسئله عادیه رابطه قبل ازدواج

توایران یکم عجیبه با فرهنگ خانواده ها ایرانی