2777
2789
عنوان

از این رفتار شوهرم دلم شکست

155 بازدید | 121 پست
سلام بعد از ظهر مامانم اومد پیشم وقت رفتن دخترم خیلی گریه کرد که با مادرم بره (دخترم 2سالشه)مامانم گفت ببرمش باخودم گفتم باشه ببر بعد ما میایم دنبالش شوهرم سرکار بود بعد یک ربع اومد وقتی دید دخترم نیست گفت بیخود رفته چرا گذاشتی بدون اجازه من بره با اینکه اگه خودشم بود مشکلی با رفتنش نداشت خیلی دلم گرفت یعنی من حق تصمیم گیری واسه بچه ام نداشتم؟؟
عزیزم به خودش بگو که بدونه شماهم مادرشی ولی اینجورفکر کن که دوست داشته وقتی ازسرکارمیاد دخترشو ببینه دیده نیست توذوقش خورده
قلب من ازصدای توچه عاشقانه کوک شد تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد عذاب میکشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنچه اشتباه نیست...
شاید خسته کار بوده ، یا مشکلی بوده سرکار تند رفتار کرده به دل نگیر
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری ولی به این فکر کن خدایی نکرده یه مشکلی واسه دخترت پیش میومد یا یه جاییش زخمیمیشد میدونی چقدر برات بد میشذ
من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
دقیقا با فافا موافقم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
حااالا مرده دلش تنگ شده یه چی گفته ولی بنظرم بچت رو حتی نزار تنها خونه مامانت بره بعد عادت میکنه همیشه باید داد و بیداد راه بندازه که بره و براش عادت میشه بزار با خودت بره با خودت بیاد تازه چه جراتی داری مسولیت داره خدای نکرده اونجا یه خار پاش بره شوهرت بهت خرده میگیره چرا تنها فرستادی البته اگه خودش میفرستاد اینو نمیگفت
من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆