2777
2789

من فردا وقت دارم برا کاشت دست چقدر طول کشید ؟؟؟

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فردا وقت دارم برا کاشت دست چقدر طول کشید ؟؟؟

دوساعت کاشت اولیه با پودر ،. ژل یساعت

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

نه اصلا هیچی متوجه نمیشی زود تمومه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

دوساعت کاشت اولیه با پودر ،. ژل یساعت

یعنی ۳ ساعت ؟؟ میخام کاشت پودری انجام بدم مدلشم فرنچ بزنم

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
یعنی ۳ ساعت ؟؟ میخام کاشت پودری انجام بدم مدلشم فرنچ بزنم

عزیز دل میگم پودر دوساعت طول میکشه ،

کاشت ژل یکساعت ، 

نمیشه ک هردو رو انجام بدی ک جمع کردی😐🤌،

همون دوساعت در نظر بگیر با طراحیت

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من فردا وقت دارم برای دست البته از چند نفر پرسیدم میگن درد داره و خون میاد و....  شما زدین درد ...

ویییی نهههههه درد چیه ،مگ جراحیه

ناخن کارت فرز باشه، ۲ ساعته تمومه. 

مرسی عزیزم

من فردا وقت دارم برای دست البته از چند نفر پرسیدم میگن درد داره و خون میاد و....  شما زدین درد ...

اگر ناشی و تازه کار باشه ممکنه گاهی زخم کنه. ولی در کل نه درد نه خون هیچکدومو نداره

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
عزیز دل میگم پودر دوساعت طول میکشه ، کاشت ژل یکساعت ،  نمیشه ک هردو رو انجام بدی ک جمع کردی😐 ...

عه راست میگیا بار اولمه میحام برم خیلی وارد نیستم شرمنده 😅😅مرسی گفتی