2777
2789
عنوان

لپ تاپ خوب بچه ها بیایین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 15156 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم ریسک نمیکنم  این لپتاپ حتی استوک هم بالای ۳۰ تومن باید باشه  مگه اینکه مشکلی داش ...

جدی ؟

آخه بخوام نو بگیرم با این قیمت نمیشه مگر اینکه پردازنده و رم و ایناش پایین باشه 

هر لپ‌تاپی ک این مشخصات رو داشته باشه  ایسوس ، لنوو ، ایسر ، دل ......

دل خیلی دیدم 

حتی core i7 

رم و حافظه اینا خیلی بالاتر ولی خب نسل هشت واسه همین میگم نسل ۱۱ شاید بهتر باشه 

دل خیلی دیدم  حتی core i7  رم و حافظه اینا خیلی بالاتر ولی خب نسل هشت واسه همین میگم نسل ...

من خودم core i5  نسل ۱۰ خریدم اوکیه 

با گرافیک انبرد 

فتوشاپ ۲۰۲۳ رو بالا میاره ولی یه ذره انگار بهش فشار میاد 

۲۰۱۴ رو که عین هلو بالا میاره 

ایسوس

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
جفتش خوبه بستگی داره مدل چند باشه  رایزن ۵ برای کارای نیمه سنگینه

فک کن هر جفتش از آشنا بخوای بگیری یه هفته مهلت تست بده .....بین اینکه نسل ۸ دل باشه ولی اطلاعات نرم افزاری بالاتر ....با نسل ۱۱ hp ولی رم و پردازنده اینا یه خورده پایین تر کدوم  بهتر 

فک کن هر جفتش از آشنا بخوای بگیری یه هفته مهلت تست بده .....بین اینکه نسل ۸ دل باشه ولی اطلاعات نرم ...

نسل ۱۱ 

چون توی اکثر لپتاپ ها میشه بعداً رم رو ارتقا بدی ولی پردازنده رو نمیشه 

البته باید قبلش مطمین بشی ک قابلیت ارتقا داره یا ن 

چه مدلی داری ؟

X44h یه چنین چیزی

قدیمیه نسبتااما خب کار راه میندازه 

مال خواهرم همین مارکه اما مدل بالاتره حدودا ۲۰ تومن قیمتشه 

بگردی دست دوم در حد نو هم پیدا کنی خوبه

مال ما دست دومه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.