2789
عنوان

فود بلاگرا

223 بازدید | 14 پست

شما کدوم فود بلاگر رو دنبال میکنید؟

من خودم علی فود باز مورد علاقمه البته مهتاب فودم موکبانگ هاش خوبه 

اصلا وقتی غذا میخوره آدم هوس میکنه 😋😂

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

اول مهدیس دوست داشتم الان خیلی تغییر کرده قیافش به دلم نمیشینه

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علی فودباز.  مونا

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
انگار چشماش رنگی نیست لنز میزاره

آره همه چیشو تغییر داده دیگه دنبالش نکردم

قیافه قبل طلاقشو دوست داشتم

بعدش خودشو عملی کرد شبیه جادوگرا

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

طلاق گرفته؟؟؟ چرا

دو سالیه

گفت شوهرم بهم خیانت کرده دیگه راست و دروغش نمیدونم ولی خدایی به شوهرش نمیومد هرز باشه

شوهرشم تا جایی که یادمه مثل مهدیس زده بود تو کار فودبلاگری تبلیغ میکرد

دو سالیه گفت شوهرم بهم خیانت کرده دیگه راست و دروغش نمیدونم ولی خدایی به شوهرش نمیومد هرز باشه شوه ...

من که نمیتونم قضاوت کنم ولی خب چرا احساس میکنم آتیشا از سر مهدیس بلند میشه 

نمیدونم خدا میدونه😂

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

من که نمیتونم قضاوت کنم ولی خب چرا احساس میکنم آتیشا از سر مهدیس بلند میشه  نمیدونم خدا میدونه ...

بلاییه  

با مامانش زندگی میکنه دوتایی باهم کار میکنن میرن رستوران گردی

مامانشم بود بلاگره؟

نبود قبلا

ولی بعد طلاقش با مامانش میره رستوران و فست فودی

همش باهمن 

تو تفریح و مسافرت و تبلیغات و ..