2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی..

106 بازدید | 50 پست
سلام .. بچه ها من سه روز قبل از موعد پری قرص اورژانسی خوردم و قبلا که یه بار دیگه خورده بودم زودتر از موعد پری میشدم ولی این بار یک روز از موعد پری ام گذشته ولی هنوز پری نشدم نمیدونم چرا..؟ و اینکه وقتی قرص و خوردم روز قبل از موعد پری و خوده روزش حالت پری رو داشتم ولی الان هیچ حالتی ندارم..
الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
آره احتمالا اختلال ایجاد کرده
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم.. اخه قبلا زودتر از موعد با قرص اورژانسی پری شدم ایندفعه ام همین انتظار و داشتم..
خاک به سرم.. واقعا..؟ اخه من امروز صب که میشه یه روز بعد از موعدم بی بی چک گذاشتم منفی بود.. عزیزم میشه بپرسم چه قرصی خورده بودی..؟
میشه بگین قرص اورژانسی چه‌جوریه منم امروز از دستمون‌در رفته میترسم باردار بشم
پروردگارایاری ام ده تابدون اینکه ازایمان افرادبپرسم وبدون اینکه به دردم بخورند؛همدل وهمدردشان باشم.زیرادرسودای هرانسانی روح توخانه گزیده
لوونورژسترول
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
نیکادل اخه دخترم ۸ماهشه فکرنکنک بارداربشم تازه سر دخترم بعد۷ماه باردارشدم
پروردگارایاری ام ده تابدون اینکه ازایمان افرادبپرسم وبدون اینکه به دردم بخورند؛همدل وهمدردشان باشم.زیرادرسودای هرانسانی روح توخانه گزیده
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792