2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من رشته ام یکی از رشته های علوم پزشکی ،کادر درمان درواقع 

الان که اره باهاش کنار اومدم و پذیرفتمش تقریبا ...ولی اگه برگردم به عقب اصلا رشته بیمارستانی انتخاب نمیکنم ،میخوندم برای دندان فقط 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

اره راضیم

البت بماند بعضی شبا ک دلم می گیره همش با خودم میگم کاش الان موزیسین بودم جاب حفظ کردن این چرتو پرتا صفا سیتی می‌کردم 😂

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
چرا گلم کادر درمان که خیلی خوبه

از دور بله 

ولی تا بیمارستان کار نکرده باشی متوجه نمیشی سختیاشو 

هم روح و هم جسم ادم فرسوده میشه،مخصوصا توی سیستم وزارت بهداشت 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
درسته عزیز حق داری ایشالا خداوند بهت قوت و عزت بده 

ممنونم از دعای خیرت 

خداوند بهترین ها رو نصیب قلب مهربونت کنه ❤️

2824
2823
2791
2779
2792