2777
2789
عنوان

اتیسم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلااااا نگران نباش، این دوتا مورد تو بچه ها طبیعیه، من بچه ای رو می شناسم که چهار سالگی به زور حرف ...

اره بخدا این مشاورا ادمو میترسونن . پسرمو میزارم مهدکودک چون شاغلم بعد مشاور آوردن مهدشون حالا به من میگه این تاخیر داره توی زبانش باید درمان شه .  شوهرمم مخالفه میگه زوده هنوز خودمم نمی‌خوام بچه رو زور کنم یه وقت استرسی نشه. 

پسرم یه سالو نیمه از صدای بلند میترسه میاد بغلم چرخای ماشینم میچوخونه حرفم نمیزنه فقط بابا و آبا ...

عزیزم بعضی از بچه های اوتیسمی به هر صدایی حساس هستن ن فقط به صدای بلند،‌ ینی مثلا تیک تیک ساعت اذیتشون میکنه،صدای یخچال و …‌کلا صداهای عادی و روزمره به شدت اذیت کننده هست براشون و گریه میکنن

بچه شما هم کوچیکه و عادیه که از صدای بلند بترسه🥹و اصلا بچه های اوتیسمی اکثرا درکی از احساسات عاطفی ندارند مثلا مادرشون با بقیه خانوما فرقی نداره براشون

پس نگران نباشید شما هم

اره بخدا این مشاورا ادمو میترسونن . پسرمو میزارم مهدکودک چون شاغلم بعد مشاور آوردن مهدشون حالا به من ...

ولی خب گفتار درمانی که چیز بدی نیست، زودتر و روونتر صحبت میکنه، چه اشکالی داره بهت راهکار میده .

عزیزم بعضی از بچه های اوتیسمی به هر صدایی حساس هستن ن فقط به صدای بلند،‌ ینی مثلا تیک تیک ساعت ...

نه الحمدالله اینطوری نیست بچم فقط همون دو تا موردی که گفتمه. حتی انقد روابط اجتماعیش خوبه که همه میگن چقدر خوبه که غریبی نمیکنه البته آدم جدید ببینه شاید ۵ دقیقه اول خجالت بکشه ولی بعدش سریع رفیق میشه