2777
2789
عنوان

اتیسم؟؟؟

474 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها پسرم ۲ سال و ۳ ماهشه روابط اجتماعیش خیلی خوبه اصلا غریبی یا پرخاشگری نمیکنه خیلی هم با دیگران خوب ارتباط برقرار می‌کنه . ارتباط چشمی داره و عادیه و به صداهای بلند واکنش عجیب نشون نمی ده و معمولیه رفتارش فقط اینکه هنوز کلمات زیادی نمیگه فقط مامان بابا آب دایی و نه رو میگه . البته اینم بگم که پستونکیه من شنیدم بچه های پستونکی دیرتر حرف میزنن. و مورد دیگه این که بازی ها رو که بهش یاد میدم انجام میده مثلا توپ رو میندازه داخل سبد یا با این ارگ های موزیکال بازی می‌کنه فقط به  چرخ ماشیناش خیلی علاقه داره و گاهی اونارو میچرخونه البته نه اینکه یک ساعت بشینه این کار رو بکنه ها یا مثلا مدتی محو چیزی بشه  ولی گاهی چند ثانیه انجام میده در طول روز و کلا به چرخ علاقه داره . من الان از این دو تا مورد میترسم یه وقت اتیسم نباشه؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پسر منم همینه نگران نباش اگر صداش میزنی برمیگرده و بهش چیزی میگی میفهمه و انجام میده اوتیسم نیست چون اوتیسم اصلا جایی که غریبس نمیاد میچسبه به پدر و مادر ارتباط چشمی نداره...  اگر کمی زود هم به دنیا اومده باشه تا حدودی طبیعی

اصلااااا نگران نباش، این دوتا مورد تو بچه ها طبیعیه، من بچه ای رو می شناسم که چهار سالگی به زور حرف میزنه، ولی بقیه کاراش عادیه و باهوشه. یا بچه ها به چیزایی که می چرخه علاقه دارن، مثل ماشین لباسشویی که می چرخه یا چرخ ماشین، مخصوصا پسرا.

من پسر بزرگم زود حرف زد ولی پسر کوچیک الان یک سال و شش ماهه فقط بابا مامان و آب میگه. 

فقط وقتی چهار ماهش بود سرما خورد و دیفن هیدرامین بهش دادن.

حالا شنیدم رو مغز تاثیر داره. همش فکر میکنم بخاطر اونه

پسر جاری من سه سالگی حرف زدن. البته هر دوتا بچه هاشم دیر حرف زدن.کاملا سالم و باهوش هستن

جدی؟؟ اره شوهر منم میگه انگ نزن به بچه . پسرمون سالمه سرحاله کلی جنب و جوش داره . میخواستم ببرمش گفتار درمان گر اما نمیزاره

پسرم یه سالو نیمه از صدای بلند میترسه میاد بغلم

چرخای ماشینم میچوخونه

حرفم نمیزنه فقط بابا و آبا

ترسوندی منو

بقیه چیزاش عادیه یه کمی هم خجالتی هس 

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

من تو این زمینه متخصص نیستم ولی برای طراحی معماری یه مطالعه ای داشتم از منابع معتبر برا اوتیسم

تاخیر در رشد زبان لزوما نشانه اوتیسم نیست و نگران نباشید

اصلی ترین نشانه ها عدم ارتباط چشمی-عدم واکنش به ورودی های حسی مثلا به گرما یا سرما یا صدا و نور- انجام کارهای تکراری به صورت افراطی و … هست

من خودم ۳ سالگی صحبت کردم که به دلیل ۲ زبانه بودن خونمون بود بابام فارس مامانم ترک و برا همین هم من هم داداشم دیر زبون باز کردیم

پس نگران نباشید

جدی؟؟ اره شوهر منم میگه انگ نزن به بچه . پسرمون سالمه سرحاله کلی جنب و جوش داره . میخواستم ببرمش گفت ...

من بردم گفتن یه مدت تلویزیون نبینه و گوشی هم نده بسیار باهاش حرف بزنید 

پسرم یه سالو نیمه از صدای بلند میترسه میاد بغلم چرخای ماشینم میچوخونه حرفم نمیزنه فقط بابا و آبا ...

بخدا خودم انقد ذهنم درگیره ها ببخشید نمی‌خواستم حساسیت کنم عزیزم