2777
2789

تنبلی تخمدان نداری اگه تنبلی نداری رازیانه بخور  عرق رازیانه هرشب بایه قاشق عسل بخور خیلی خوبه

به زودی در این قسمت تیکت بارداری,آبی رنگ,گذاشته می‌شود برای حاجتم میشه یه صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=298591707]تنبلی تخمدان نداری اگه تنبلی نداری رازیانه بخور  عرق رازیانه هرشب بایه قاشق عس ...

عرق فراسیون بخور

به زودی در این قسمت تیکت بارداری,آبی رنگ,گذاشته می‌شود برای حاجتم میشه یه صلوات بفرستین  

والا فامیلمون سال ب سال پریود نمیشه رفته لیزر خوب شده ولی میگه دوسال رفتم فقط موهای سفیدش از بین نرفته

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
مث منی  منم میخوام برم لیزر میترسیدم همش  تو جوش هم میزنه صورتت؟

ن صورت الان شاید ی دونه جوش دارم ۱۲ جلسه رفتم لیزر زیر بغل ج گرفتم بیکینی ن زیاد ینی دیگ نرم تا وقتی کیست هام دفع بشه؟