2777
2789

منم هفته 17 ندارم 

اندازه عادی ک معمولا همه خانما دارن اونجوری اصلا مشخص نیست باردارم 

جفت نی نی چیه 

میگن قدامی بزرگ نمیشه خیلی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم طبیعیه

منم قبل بارداری چون شکم نداشتم تو بارداری تا ماه ۶ شکمم خیلی کوچیک بود حتی دکترم بهم میگفت حتی داپلر هم برام نوشت من وزن هم نمیگرفتم نیم کیلو یک کیلو اینجوری بودم

اما از ماه ۷ شکمم یهو بزرگ شد جوری ک خودم ترسیدم چرا اینجوری شده پاشدم رفتم دکتر گفت بچه رشد کرده بعد این بیشترم میشه

❤️

اینطوری که خیلی خوبه 

اندازه شکم به بچه ربط نداره

علائم تون چی بود 😍

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
خودمم دوست ندارم خیلی بزرگ شه اما میارسم ریز باشه بچه. علائم چی؟

اوایل بارداری تون 

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
عزیزم طبیعیه منم قبل بارداری چون شکم نداشتم تو بارداری تا ماه ۶ شکمم خیلی کوچیک بود حتی دکترم بهم م ...

من وزنم بیشتر شده انگار اما شکمم یه ذره از اونی که داشتم بزرگتر شده

خودمم دوست ندارم خیلی بزرگ شه اما میارسم ریز باشه بچه. علائم چی؟

نه نترسید 

تازه مادر شوهرم میگه سر بچه اولش اصن شکم نداشت اما ما شاء اللّٰه بچش بزرگ و تپل و سفید بود

بچه ش ریز بود؟

نه بچه رشد خودش را داره، خواهرشوهرم شکم بزرگی داشت اما بچه ریز الانم که 5ماهشه هنوز ریزه تغذیت باید خوب باشه بچه رشد کنه میوه و سبزیجات زیاد بخور اما اگه قند داری میوه پر قند مثل خربزه و هندوانه زیاد نخور 

جاریم شکم نداشت ماشاالله بچشچهار کیلو بود اصلا شکم نداشت اصلا 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

من وزنم بیشتر شده انگار اما شکمم یه ذره از اونی که داشتم بزرگتر شده

حالا شما فکر کن من وزنمم بالا نمیرفت😂 دکتر ۲ بار برام داپلر نوشت که ببینه اصلا ب بچه خون میرسه که رشد کنه یانه ، 

بعد عزیزم بچه دختر اکثرا تو پهلو میشه ولی بچه پسر کاملا تو شکمه

❤️