2777
2789

🌚

امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما می‌گویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانه‌ی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمی‌گویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ می‌رفته و سرش را جلوی شمشیر می‌گرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطه‌ی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر می‌شدند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلده؟

حالا زیر زمین باشه ملت فکر بد میکنن  

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
اره خوب جواب میده  من طب سنتی میرم برام ۲۱ جلسه یه روز درمیون ماشاژ درمانی با روغن سیاهدونه تج ...

ممنونم خدا از دهنت بشنوه خیلی استرس دارم

مامان یه دخمل گوگولی
بلده؟ حالا زیر زمین باشه ملت فکر بد میکنن    

اره سرپرست ماساژ بوده ....نه اخه ما فقط همین زیر زمین و داریم اگه داشتیم که خب یه واحد بهتر برای این کار انتخاب میکردیم ولی ممکنه ب قول شما وجهش یکم بد باشه که اونم اماکن حواسش هست خیلی زیاد خخخ

مامان یه دخمل گوگولی
ممنونم خدا از دهنت بشنوه خیلی استرس دارم

خوب تبلیغ کنید.جاهایی مثه درمانگاههای طب سنتی،باشگاهها بدن سازی یا هر باشگاه دیگه و جاهایی که فیزیوتراپی انجام میدن و ...

حواستون باشه مختلط نباشه که بعد پلمپ بشه و جریمه بشید.

حتما همسرتون دوره ببینه برای این کار که تو جذب مشتری خیلی تاثیر داره.

اگه خودتونم دوره ببینید میتونید شیفتی انجام بدید برای خانمها و آقایون درامدتون بیشتر میشه.

دوستتون دارم 💕

خوب تبلیغ کنید.جاهایی مثه درمانگاههای طب سنتی،باشگاهها بدن سازی یا هر باشگاه دیگه و جاهایی که فیزیوت ...

مرسی ممنونم عزیزم اره مدارک کامل داره سرپرست بوده نه مختلط اصلا نیست 

مامان یه دخمل گوگولی

به خیلی چیزها بستگی داره .

اول تخصص داشتن تو زمینه ماساژ.

دوم منطقه ای که میخواد خدمات بده

سوم نوع خدماتی که ارائه میده.

من چندین ساله تو این حوضه فعالیت دارم

09123933958

به شوهرتون بفرمایید تماس بگیره بهتر میتونم راهنمایی کنم.