2777
2789
عنوان

کنکور!!!

262 بازدید | 20 پست

سلام. امیدوارم خوب باشید. در این لحظه من تپش قلب خیلی خیلی بدی دارم و تمام وجودم پر از استرس شده.

خوب کار نکردم امسالو، میخواستم خوب باشم( همیشه باهوش و خرخون بودم) اما افسردگی خیلی بدی گرفتم سه ماه آخر. 

کسایی که نتیجه ای گرفتن که خیلی بهتر از چیزی بود که فکر میکردن، لطفا از تجربیاتتون بگین، از مدیریت آزمونتون، چیشد که انرژی منفی و خود کوچک بینی کار دستتون نداد؟ و تونستین حقتونو، حق تلاشاتونو بگیرین.

لطفا کسایی که مثل خودم کنکوری ان راه و روش الکی ندن، امیدوارم مناسب شما هم باشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع کنکور یه پراپانول ۵ بخور برو  یادتم باشه دیگه خبری از کنکور نیس همنقدرم که میبینی ظاهری ه ...

اگر از وضعیت کنکور تو کشور بگم باید ساعتها حرف بزنم. وضعیت خیلی بده خیلی خیلی.

و بقول شما پول جمع کردنه

من خیلی با اعتماد بنفس بودم فک میکردم زیر هزار میشم البته خب ی استرسی ام ته وجودم بود، عزیزم آروم باش بخودت انرژی مثبت بفرست کلامت خیلی مهمه حتما مثبت باشه و بگو من قبول میشم وقتی شما یکی دوسال خوندی سه ماه نخوندن چیزی نیست

عزیزم احساساتت بهت غلبه کردن و این کاملا طبیعیه 

من ازمون ۳ قلمچیمو با ۹۰۰ تا افت تراز تموم کردم 

دنیا رو سرم اور شد 

ولی فهمیدم باید خودموجمع کنم 

مطمین باش کنکور میشه بهترین ازمونی که داشتی چون داده های مغزت مرتب میشن و تو هر انچه که بلدی تو اون شرایط پیاده میکنی

..dental stu
من خیلی با اعتماد بنفس بودم فک میکردم زیر هزار میشم البته خب ی استرسی ام ته وجودم بود، عزیزم آروم با ...

آره چقدر خوب گفتین♡ من آدم مقاومی هستم و بروز نمیدم حالمو. ولی الان واقعا قلبم داره از دهنم میاد بیرون...

عزیزم احساساتت بهت غلبه کردن و این کاملا طبیعیه  من ازمون ۳ قلمچیمو با ۹۰۰ تا افت تراز تموم کر ...

زورم میاد این همه جون کندم رتبه‌م ۴ یا ۵ رقمی بشه..( ذهنم میگه همین حدوداست)