2777
2789

سلام روز و روزگاتون خوش عزیزدلم🍹😍

من مشاور خانواده ومشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین با چت و ویس در تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،بله،سروش،گپ و آیگپ و ایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👦‍👦در زمینه حل اختلافات خانوادگی وزناشویی،آموزش همسرداری،

فرزندپروری،جذب همسر دلخواه،مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس😍

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده:طلاق،مهریه،

نفقه،جهیزیه،حضانت،ولایت،ارث،نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده.

میتونین توی خونه زیر باد کولر یا گرمای بخاری بشینین و در حالیکه به کاراتون میرسین صدای مشاورتون و بشنوین😍

دیگه هزینه ایاب وذهاب نمیدین!🤩

دیگه نصف روز معطل نمیشین برای مراجعه حضوری🤩🤩

دیگه هزینه هنگفت نمیدین!!🤩🤩🤩

لیست حق المشاوره:

جلسه یکساعته خانواده👨‍👩‍👦‍👦۷۹ تومن

جلسه سی دقیقه ای خانواده ۵۹ تومن👨‍👩‍👦‍👦

جلسه ۱۵ دقیقه ای حقوقی⚖:۶۰ تومن

تنظیم انواع دادخواست،لایحه در اسرع وقت⚖: ۵۰ تومن😍😍😍

✅تازه حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه‌مشاوره تون هم پرداخت کنین😍😍😍

آیدی من تو قسمت امضامه

اینم همراهم خدمتتون:

09199541937

آیدی کانالم در ایتا:

https://eitaa.com/moshavere_online

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online

سلام خانومی وقتتون بخیر اگه دنبال یه مشاور خانواده و یا مشاور حقوقی هستین که بصورت آنلاین (چت و ویس  در هر پیامرسانی که باشین) یا تلفنی ! اونم بصورت شبانه روزی حتی ایام تعطیل پاسخگو باشه

با شماره: 09199541937 تماس بگیرین و یا به امضام سربزنین عزیزم🙏🌺

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.