2777
2789
عنوان

مچ همکار زیر اب زن را گرفتم

556 بازدید | 13 پست

یه بحثی راه انداختم و یه ده دقیقه رفتم از اتاق بیرون و گوشی را روی ضبط صدا گذاشتمالحمدلله از هر 6 تا فقط یکی ساکت بود و نظری نداشت بقیه را همه شناختم خدارا شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشت میگف اینوووو وللللللش کن چند وقتی یه بار باید شری راه بندازه

حالا چی شده بود 

همه کارعای واحد ازم میخاست منم بهش گفتم لطفا شرح وظایف بدین وگرنه از شنبه من کار نمی کنم

خوبه اما مهندس به ما گفتی به کسی دیگه نگو حتی برا رسوا کردن چون عمده دعواهای تو دادگاه ها استراغ سمع وعکس گرفتن هست که هردو جرم محسوب میشه و صددرصد رای به دشمن تو میدند.

داشت میگف اینوووو وللللللش کن چند وقتی یه بار باید شری راه بندازه حالا چی شده بود  همه کارعای ...

محل کار قبلیمم

اگر حرف میزدی و ازخودت دفاع میکردی، میشدی ادم بده

همه جا، سیستم لال بودن و تو سری خور بودنه

وقتی حرف بزنی، یجوری زیر ابتو میزنن نفهمی ازکجا خوردی

برن به درک همشون

منم کارمو عوض کردم، الان راضیم 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

موقتن یه جایی کار کردم

کارایی بیشتر از وظیفم انجام میدادم، چون من اون کارو بلد بودن دیگران بلد نبودن و تو قراردادمم ننوشته بودن

دیگه دیدم خیلی دارن ازم سواستفاده میکنند، اومدم بیرون 

موقتن یه جایی کار کردم کارایی بیشتر از وظیفم انجام میدادم، چون من اون کارو بلد بودن دیگران بلد نبود ...

اتفاقا من همه کاره شون هستم باز پررو میشه این مسیول بی شعور