2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چی فکر میکنی؟ ندارو بدبخته خسیسم هست توروخدا ارزش شما دخترا بیشتر از این حرفاست این انگلهارو بن ...

ندار نیست.ببین میرفتیم بیرون خودش حساب میکرد.ولی با اینکه میدونست من کار نمیکنم گاهی میگفت مثلا کارتت باته اینو حساب کن.یا آنلاین فلان چیزو بده بهت برمیگردونم

آره خسیسه 

با زرنگی میخواد وقت هایی که خودش حساب کرده جبران بشه

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببین زیاد نه ها ولی خب من کار نمیکنم.اون هی ذره ذره شده بگه فلان چیزو حساب کن

چندبارم تو بگو حساب کن ببین اینکارو میکنه یا نه 

یا اگه گفت حساب کن بگو کارتم همراهم نیست

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
چندبارم تو بگو حساب کن ببین اینکارو میکنه یا نه  یا اگه گفت حساب کن بگو کارتم همراهم نیست

ببین مثلا ی بار بهش گفتم واسه دوتامون فلان چیزو بگیر.واجب بود.بعد واست میریزم.مثلا در حد نفری ۲۰۰ بود.گفت رمزم نمیدونم چی چی شده.شماره کارتو رمزتو بده بگیرم بعد من میریزم واست.ولی اصلا بعدش نریخت

ببین مثلا ی بار بهش گفتم واسه دوتامون فلان چیزو بگیر.واجب بود.بعد واست میریزم.مثلا در حد نفری ۲۰۰ بو ...

پس همونه که اول گفتم دیگه رفتی بیرون باهاش کارت نبر یا قایم کن نبینه تو کیفت 

من خواهرم این مدلیه تا حالا ندیدم بریم بیرون دست تو جیبش ببره 🤦🏻‍♀️

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
پس همونه که اول گفتم دیگه رفتی بیرون باهاش کارت نبر یا قایم کن نبینه تو کیفت  من خواهرم این مد ...

کات کردم باهاش.اینقدر دلم میخاست ی چیزی میدیدم واسش بخرم ولی چون میدیدم اون خسیس بازی درمیاره هیچی واسش نخریدم