2777
2789
عنوان

کراشم پسم زد

450 بازدید | 15 پست

فشار رومه کراشم پسم زد اولین نفری بود ک بهش اعتراف کردم مطمئن بودم دوستم داره ولی پسم زد تو این مدت بازیم داد نمیتونم گریه کنم نمیدونم چم شوده دو هفته از این قضیه میگذره ولی من هنوز نتونستم گریه کنم 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
ببخشید اسیرجان امروز چندمه؟

نمیدونم فکر میکنم دهم باشه مطمئن نیستم تو گوگل سرچ کن امروز چندمه میاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کنید که هر آدمی حق انتخاب داره و این که ایشون پیشنهاد شما رو رد کرده باعث نمیشه فکر کنید دنیا به پایان رسیده بلکه باید بگردید و شخصی که همه جوره مکنل شماست رو پیدا کنید...

چه بسا در هر شری خیری هست که ما ازش بی اطلاعیم!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بهتر ک نمیتونی حیف اشکی ک واسه کراش بریزی 

وای اقا خیلی اذیتم😭😭😭بعد اولش گفت ازم خوشش میاد بعد یهو گفت قبلن ازت خوشم میومد نمیدونم چیکار کنم بخدا خسته شودم دلم میخاد گریه کنم زجه بزنم عر بزنم نمیتونم حس میکنم یه چیزی تو درونم سنگینی میکنه 

نباید میگفتی بهش حتی کشورهای خارج هم دخترا از پسرا خواستگاری نمیکنن یا خودشون رو نشون نمیدن پسرا ب ...

جررر😂😂😂.. جالبه..

نمیدونم خیلی دوستش دارم مجبور شودم 

گریه کن عزیزم آروم میشی

خودمم دلم میخاد گریه کنم اما عمرن ک گریم بیاد اصلا نمیتونم گریه کنم نمیدونم چیکار کنم گریم نمیگیره 

به این فکر کنید که هر آدمی حق انتخاب داره و این که ایشون پیشنهاد شما رو رد کرده باعث نمیشه فکر کنید ...

میدونم ولی من همینو میخاااامم فقط اینو فقطه فقط