2777
2789
 اونایی که از مشکل مردم سواستفاده میکنن بخاطر سود بیشتر خدا فقط جوابشونو بده تو این گرونی والا ...

اره واقعا خدا ب راه راست هدایتشون کنه من دکتر واسه سه ماه دارو نوشت خریدم 

ولی همین ماه قبلی ک استفاده کردم نتیجه گرفتم 

یکی دوستام دستش خالیع تنبلی داره مثل خودم میخوام داروهامو بدم بهش 

کاربری دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا خدا ب راه راست هدایتشون کنه من دکتر واسه سه ماه دارو نوشت خریدم  ولی همین ماه قبلی ک ...

ای جانم واقعا میشه بگید چیا مصرف کردید پریودتون منظم بود شما؟فولیکول چندتا داشتین چند بود سایزش 

شماام تنبلی دارین عزیزم؟

بله گلم تنبلی داشتم۴سال اقدام 

ماه اخری زیاد پیاده رویی کردم زیر شکممو با روغن سیاهدونه ماساژ دادم 

قند شکر فست فود نوشابه حذف رژیمم گرفته 

داروهامم رو۱۴سیکل امپول زدم 

از شب سوم پریود لتروزل خوردم شبی دوتا 

دو فاستون از ۱۶پریود تا ده شب شبی یکی 

و خدا خواست باردار شدم 

سونو هم اصلا دکتر نگفت برو منم نرفتم

کاربری دو نفره

بله گلم تنبلی داشتم۴سال اقدام  ماه اخری زیاد پیاده رویی کردم زیر شکممو با روغن سیاهدونه ماساژ ...

خداروشکر که مامان شدی عزیزم انشالله یه نی نی خوشگل وسالم بدنیا بیاری عزیزدلممم😘😘😘😘

خداروشکر که مامان شدی عزیزم انشالله یه نی نی خوشگل وسالم بدنیا بیاری عزیزدلممم😘😘😘😘

نه نه اقا، من ظهر رفتم ان تی.

گفت خداروشکر سالمه.

البته بازم امینوسنتز باید بدم.

گفت دختر.

یه دختر دارم، خداروشکر سالمه.

شدن دو تا دختر، من دیووونه کنن دو تایی

نه نه اقا، من ظهر رفتم ان تی. گفت خداروشکر سالمه. البته بازم امینوسنتز باید بدم. گفت دختر. یه دخ ...

اخ جون خداروشکر عزیزدلم خیلی خوشحال شدم نگران نباش اونم انجام بده هیچی نیست مطمئن باش سالمه مثل یه دسته گله خداروشکر عزیزدلم خدا بهتون دوتا پرنسس داده بزار بزرگ بشن خیلی کمک دستت میشن از پسرا با معرفت ترن 

اخ جون خداروشکر عزیزدلم خیلی خوشحال شدم نگران نباش اونم انجام بده هیچی نیست مطمئن باش سالمه مثل یه د ...

دختر میگه، من که گفتم سعی کن پسر بشه.

میگم مادر سعی کردم ، نشد.

ان شالله خیلی زود شما و عسل خانمم بیاین همچین خبری بدین.

والله من صبحها وقتی نت روشن میکنم، با خودم میگم خدا کنه دو تا تاپیک بی بی چک مثبت ببینم

دختر میگه، من که گفتم سعی کن پسر بشه. میگم مادر سعی کردم ، نشد. ان شالله خیلی زود شما و عسل خانمم ...

😂😂😂ای جان دلم بگو حالا بزار اجی جوانی بیاد اگر سخت نبود یه داداشم میاریم انشالله هرچی ارزوشو داری خدا بهت بده عزیزم درجه اول سلامت باشه ممنونم قربونت برم توکل به خدا شما نی نی داری دلت پاکه برای من دعا کن بخدا از بچگیم خیلی سختی کشیدم همش راه دکترا بودم آخرم درمان بیماریم معلوم نشد الان دیگه توان ندارم برای بچه ام خیلی دکتر ودوا کنم خسته شدم