2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شصت هزارتومان؟اسپرموگرام بود دیگه درسته؟بعد دکتر شما براش نوشت یا خودش جدا رفت دکتر

اره اسپرم بودمعمولازیادنمیشه.دکترنوشت 

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
شصت هزارتومان؟اسپرموگرام بود دیگه درسته؟بعد دکتر شما براش نوشت یا خودش جدا رفت دکتر

همون یه ویزیت برای خودت میری، بگو دکترت بنویسه.

کد ملی شو ببر ، ازمایشگاه هم اگر واقعا سخته براش برو خصوصی، تا با آرامش باشه.

خدایی ازمایشش مضخرفه دیگه حق دارن.

چون تو بیمارستانا، به قول شوهرم ، هی میان دم دستشویی، در میزنن، تمرکزشون بهم میخوره  

ممنونم قربونت برم خیلی لطف کردی انشالله زودتر شماام به آرزوی دلت برسی و دوباره مامان بشی قشنگم 

ممنون ازتودوست عزیزم خدابه شماهم بزودی یه نی نی سالم و قشنگ بده

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
همون یه ویزیت برای خودت میری، بگو دکترت بنویسه. کد ملی شو ببر ، ازمایشگاه هم اگر واقعا سخته براش بر ...

دکترم براش نوشته منتهی فارسی نوشته نمیدونم آزمایشگاه قبول کنه یانه نشد میبرم مرکز بهداشت بنویسه دکترم گفت ببرم آزمایشگاه جهاد دانشگاهی گفت اون زیر نظر ابن سینا ست دقیقه

والا من بیمه هم داشتم دگ نمیدونم رو بیمه بود یا ازاد 

ازاد حساب کرده چون مال منم خارجیه زده هشتصد حدودا ششصد و هفتاد بیمه داده من صدوسی خودم دادم این داروخونه ها دیگه هیچکس حریفشون نیست تا ببینن طرف واجبه براش آزاد میزنن بگی بیمه ام بزن میگه نه آزاده دروغ گوان

اره واقعا  منم عشق بچه خسته از انتظار بدون سوال جواب دادن فقط خریدم

اونایی که از مشکل مردم سواستفاده میکنن بخاطر سود بیشتر خدا فقط جوابشونو بده تو این گرونی والا همراه ویزیت دکتر هست هزینه سونوگرافی هست وقتی بیمه داریم خدارو خوش نمیاد آزاد حساب کنن چون بیمه که داره هرماه کلی از ما پول میگیره