2777
2789
قربونت برم دستت دردنکنه فداتشم خیلی ممنونم از لطفت خداروشکر نی نی دار شدی خدا بهتون سلامتی بده 

مشکل همسرتون کم تحرکیه؟

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
قربونت برم دستت دردنکنه فداتشم خیلی ممنونم از لطفت خداروشکر نی نی دار شدی خدا بهتون سلامتی بده 

ان شالله خدا هم به شما، هم به عسل جان و همه ی اونا که دوست دارن بچه بده، دعا کنین، مال منم سالم باشه.

امروز میرم ان تی سونو بدم.

وحشت دارم، تمام شب تو خواب، تو زایشگاه بودم و داشتم دوباره اینم سقط میکردم.

دعا کنین برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختردایی من ماه پیش بهش دکترداداین ماه حامله شد

کاش منم زده بودم منم حس میکنم آزاد نمیشه مال من البته دوماه پیش تو سونو زده بود مقداری مایع آزاد در کلدوساک خلفی مشهود است ولی خود دکتر سونو گفت تخمک آزاد نشده😐گفتم این مایع چیه پس گفت برو پیش دکترت

ان شالله خدا هم به شما، هم به عسل جان و همه ی اونا که دوست دارن بچه بده، دعا کنین، مال منم سالم باشه ...

ان شاءالله که سالم سلامت میادتوبغلت

کاش منم زده بودم منم حس میکنم آزاد نمیشه مال من البته دوماه پیش تو سونو زده بود مقداری مایع آزاد در ...

کاش میزدی خب دخترخاله من اونم دوسال پیش زد و حامله شد

خیلی خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی خدا خیرت بده قشنگم اون یکی فک کنم هیر ویته اسمش اینو خورده ولی ...

بهش بگو سن بره بالا ، دردسراتون صد برابر میشه.

الان بدن من نمیکشه والله.

از روز اول کمر درد داشتم، قند، تیرویید، ....

از اونورم استرس سندروم داون و .... 

بهش بگو ادم عاقل نمیزاره کار به جاهای باریک بکشه

من خودم ۴۰ سالمه، شوهرمم ۴۱، یه سقط بخاطر سندروم داون هم داشتم. به شوهرم گفتم، دیگه ادا بازی در نیا ...

من بیست و هفت سالمه همسرم سی چهار سال ولی من خودم مشکل ژنتیکی دارم باید زود بچه بیارم وگرنه ممکنه دیر بشه برام دعا کن عزیزم قربونت برم 

من بیست و هفت سالمه همسرم سی چهار سال ولی من خودم مشکل ژنتیکی دارم باید زود بچه بیارم وگرنه ممکنه دی ...

ان شالله خیلی زود، خدا بهترین هدیه شو بهتون میده.

مادر شدن ، پدر شدن بهترین حس که خدا به یه بشر میتونه هدیه کنه.

ان شالله خیلی زود حس میکنی و میفهمی چی گفتم

ان شالله خدا هم به شما، هم به عسل جان و همه ی اونا که دوست دارن بچه بده، دعا کنین، مال منم سالم باشه ...

استرس نداشته باش بسپارش به خدا انشالله سالمه مثل دسته گل خدا انشالله بهترین  سالم ترین باهوش ترین فرشته شو بهت بخشیده نگران نباش سالمه من مطمئنم 😍😍😍😘😘😍😍قربون فندوقت برم 

نه هنوز نرفته آزمایش ببینم این ماه میتونم بفرستمش دکترم میگه ممکنه اون کم تحرکی اینا داشته باشه  ...

حتما بفرستش من خودم واسه بچه اولم همش خودمودرمان میکردم دوسال طول کشیدتابعدهمسرم ازمایش دادودکترگفت کم تحرکی داره بااولین دوره داروهامن باردارشدم

کاش میزدی خب دخترخاله من اونم دوسال پیش زد و حامله شد

فقط ترسیدم چون تا حالا آمپول نزدم هورمونی رفتم تو گوگل عوارضشو خوندم مثل احمق ها ترسیدم وگرنه دکترم خیلی تاکید کرد بزنم من نزدم حالا گذاشتم این ماه نشد که مطمئنم نشده چون سینه ها از بغل دوباره مثل پریودی دردمیکنن ماه بعدی هم همسرم تست بده هم خودم بزنم آمپول رو

الهی آمین ممنونم از دعای قشنگتون انشالله شماام به سلامتی نی نی خوشگل تو بغل بگیری