2777
2789
رفتم نگاه کردم، مال من hmg. یه وقت خواستی بگو برات بیارم. دلم نمیخواد بندازم آشغالی، گناه

دستت دردنکنه عزیزم ولی من hmg لازم ندارم چون فولیکولام بدون دارو خوبن فقط برای ازادشدن میخوام امپول بزنم

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یه بار، روز ۴و ۵ دو تا زدم و ۵ روزم قرص خوردم. بعد روز ۱۳ رفتم سونو و روز ۱۴، یه امپول داد. ول ...

عزیزم چه قرص هایی بهشون دادن اسمشو می‌دونی بهم بگی فقط می‌خوام بدونم همسر من خورده این مکمل رو یانه

عزیزم بعد همسرتون علائمی هم داشت؟مثلا ریزش مو شدید یا عدم نعوظ یا اینکه سرد باشه 

نه هیچی.

فقط تو مجردی بخاطر دل درد، یه بار عمل واریکسل کرده بود.

کلا چون جفتمون سنمون بالاست، بعید نبود که ضعیف باشه‌.

خودم به دکتر گفتم لطفا دست دست نکن، من دیگه یه ماه هم برام یه ماه، نمیتونم معطل کنم.

مردا سختشون آز بدن، ولی بهتر از سردرگمی هستش بابا

من هفته قبل با بیمه صدوسی تومان خریدم قیمتش بستگی به برند شرکتش هم داره اگر کامل ایرانی باشه چهل پنج ...

میشه بگی دوزش چندهزار

دستت دردنکنه عزیزم ولی من hmg لازم ندارم چون فولیکولام بدون دارو خوبن فقط برای ازادشدن میخوام امپول ...

منم مشکلم مثل شماست فک کنم تو آزاد سازیش مشکل دارم دکترم گفت بدون امپول فولیکول داری ولی امکان داره آزادسازی نداشته باشی نوشت من خریدم ولی ترسیدم نزدم کاش زده بودم حداقل این ماه هم ناامید نمی‌شدم شاید

عزیزم چه قرص هایی بهشون دادن اسمشو می‌دونی بهم بگی فقط می‌خوام بدونم همسر من خورده این مکمل رو یانه

اره بزار برم ببینم تو یخچال.

البته ظرف یکیش نیست، ولی روش نوشته بود تقویت کننده مو، قهوهای کپسولی شکل بودش. روشم نوشته بود برای تقویت مو و پوست.

اون یکی رو هم الان نگاه میکنم

منم مشکلم مثل شماست فک کنم تو آزاد سازیش مشکل دارم دکترم گفت بدون امپول فولیکول داری ولی امکان داره ...

دختردایی من ماه پیش بهش دکترداداین ماه حامله شد

منم مشکلم مثل شماست فک کنم تو آزاد سازیش مشکل دارم دکترم گفت بدون امپول فولیکول داری ولی امکان داره ...

اون یکی اسمش

فرتیل اید هستش

نوشته برای بهبود کیفیت اسپرم.

اون یکی هم گفتم تقویت کننده مو و پوست بود، قهوه ای بود. شوهرم گفت موهامو نرم کرده، همه شو بعد حامله شدنمم ، خوردش

اره همون چون آزمایشش سخته نمیره خجالت میکشه

من خودم ۴۰ سالمه، شوهرمم ۴۱، یه سقط بخاطر سندروم داون هم داشتم.

به شوهرم گفتم، دیگه ادا بازی در نیار، خودت میبینی وضعیتمون چجوری.

دیگه هیچی نگفت و رفت

میشه بگی دوزش چندهزار

عزیزم دوزش تک دوزه دوتا نوشت گفت دوتاشو باهم داخل یه سرنگ بزنه جدا جدا نزن تاثیر نداره منم نزدمش ترسیدم گذاشتم یخچال خونه مادرم چون یخچال من گاهی اوقات برقش ضعیف بشه تابستون خاموش میشه یکی دوساعت ترسیدم خراب بشه گذاشتم خونه مادرم دوزش رو دقت نکردم ولی تک دوزه تا اونجایی که میدونم فقط مال من خارجی بود فک کنم شبیه ویلا پنی سیلین بودن هم خود آمپول هم آب مقطرش ولی ایرانیش شبیه آمپول معمولیه مثل بتامتازونه

اره بزار برم ببینم تو یخچال. البته ظرف یکیش نیست، ولی روش نوشته بود تقویت کننده مو، قهوهای کپسولی ش ...

قربونت برم دستت دردنکنه فداتشم خیلی ممنونم از لطفت خداروشکر نی نی دار شدی خدا بهتون سلامتی بده 

عزیزم دوزش تک دوزه دوتا نوشت گفت دوتاشو باهم داخل یه سرنگ بزنه جدا جدا نزن تاثیر نداره منم نزدمش ترس ...

ممنون ازت دوست عزیز ان شاءالله بزودی هم باردارشی

اون یکی اسمش فرتیل اید هستش نوشته برای بهبود کیفیت اسپرم. اون یکی هم گفتم تقویت کننده مو و پوست ب ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی خدا خیرت بده قشنگم اون یکی فک کنم هیر ویته اسمش اینو خورده ولی فرتیل آید نخورده ببینم میتونم بفرستمش آزمایش بزور چون دکترمم همش میگه خودت خوبه وضعیت همسرت باید بره آزمایش بده