2777
2789

دادگاه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تووایران وقتی زن بخواد یه طرفه طلاق بگیره یعنی اقا راضی نباشه کار حضرت فیله مگه ثابت کنی امنیت جانی نداری یا با مدرک ثابت کنی معتاده وگرنه بیکاری و خیانت و...دلیل طلاق نیست ک لعنت ب این قانون های ضد زن

تووایران وقتی زن بخواد یه طرفه طلاق بگیره یعنی اقا راضی نباشه کار حضرت فیله مگه ثابت کنی امنیت جانی ...

همسرمم راضیه.گفت توافقی جدا میشیم...منتها بعید میدونم بخواد اقدامی بکنه.الکی گفت..حالا تصمیم دارم خودم درخواست بدم اول..نمیدونم کجا برم

باید بری دفتر قضایی درخواست طلاق بدی اگر همسرت رضایت داره که میتونی توافقی جدا بشی. اگر نه کلی کش میده قاضی کلاس مشاوره و... اونجا نامه طلاق میدن که میبری دادگاه تا قاضی حکم بده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اینهمه اذیت شدی اهل کجایید

همسرم مرد خوبیه.ولی فوق العاده بچه ننس، اگر پدرو مادرش از من رضایت داشته باشن ژندگیم آرومه.اگر اونا یه حرفی بزنن همسر منم کاملا رفتاراش عوض میشه.هیچ عشقی نمیبینم ازش هر چقدر ک فک میکنم میبینم باهاش آینده ای ندارم جز دعوا و ناراحتی...پس بهتره جدا بشم.بچه هم نیاوردم چون اعتماد نداشتم بهش..سزد مزاجم هست

باید بری دفتر قضایی درخواست طلاق بدی اگر همسرت رضایت داره که میتونی توافقی جدا بشی. اگر نه کلی کش می ...

باشه ممنون... پس باید اول یه دفتر قضایی پیدا کنم..فک کنم یکییشو قبلا دیده بودم..سرچ میکنم مچکر

چقدر خوب و منطقی فکر کردی و اینکه این شجاعت قابل تحسینه

دوستش دارما ولی صلاحم نیست..کاش بتونم پای حرفم وایسم.به هیچکسم نگفتم فعلا.اگر خانوادم بفهمن سعی میکنن مانعم بشن