2777
2789
عنوان

مامانم یعنی ازم توقع داره ؟

333 بازدید | 17 پست

با چند نفر از زنهای فامیل رفته بود مسافرت هی میگفت آره فلانی بچش آوردش تا ایستگاه راه آهن براش کلی تو راهی گذاشته بود ،حالا جالب اینجاست ما ماشین نداریم و کلا وضعیت مالی مادرم اینا خیلی بهتره و مثل ما درگیر مسائل مالی نیستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقع نداشته ولی اگر انجام بدید هم بدش نمیاد در کل مادرا کم توقعن دیگه حالا دفعه ی بعد اگه تونستید ...

با کدوم ماشین عزیزم بابای من یکبار التماسش کردم منو تا یه شهر نزدیک ببرن تا امتحان بدم گفتند دربست بگیر برو بعد خاله یا زنداییمو میبرن یه شهر چهار ساعت اونطرف تر میرسونن

دفعه بعد براش جبران کن.  اونجوری که دوست داره

دلت خوشه با چی جبران کنم یعنی واقعانباید شرایط منو ببینه که بچم رو وسط ظهر پیاده میبرم میارم خودشون ماشین دارند خوب

کلا با یه حس ناراحتی میگفت

آها

ماشین رو توقعی نداشت ولی جدا از وضع مالی دوست داشت شما براش خوراکی و وسیله بذاری چون اونا اینجوری بودن دلش خواسته

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

بستگی به حس خودت داره 

دوست داری انجام بده دوست نداری نده 

وظیفه ای نداری 

نگذار کسی توقعی بیجا رو بهت تحمیل کنه

همین که باری روی دوش خانواده ها نیستیم خدا رو شکر کنن

دلت خوشه با چی جبران کنم یعنی واقعانباید شرایط منو ببینه که بچم رو وسط ظهر پیاده میبرم میارم خودشون ...

فقط که نباید با ماشین جبران کنی.  جور دیگه.  مثلا قبل مسافرتش برو کمک کن وسیله هاش و جمع کن.  غذای تو راهی براش آماده کن.  وقتی مسافرت هست باهاش تماس بگیر حالش و بپرس.  همیشه دلت خوش باشه.  منم مثل خودت ماشین ندارم

2790
2778
2791
2779
2792