2777
2789
عنوان

بیخابم از فکر

284 بازدید | 17 پست

دخترم رو که دوسالگی تشخیص اوتیسم گرفت رو دارم با روش رهاسازی ولاموسوی پیش میبرم اما هنوز حرف نزده موندم ببرم دکتر و گفتار درمان و کاردرمان بلکه پیشرفت کنه یا نه ؟!خیلی شرایط سختیه مسوولیت دخترم دست منه وتصمیمم ممکنه کل زندگیش رو تخت شعاع قرار بده   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشی مادر قوی برای بهتر شدن اوتیسم فقط باید صبرتون رو بالا ببرید

یعنی بنظرت همون روش رهاسازی ولا موسوی رو ادامه بدم یا ببرم همون پروسه کار و گفتار هم امتحان کنم چکار کنم خواهر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من بچه دختر داییم 18 ماهگی راه رفت دو سال نیمش بود تازه شروع کرد حرف زدن دکتر هم نبردنش الان سه سا ...

منم خیلی امیدم به این بود سه به بعد حرف بزنه اما الان سه سال ویک ماه هست وفقط آوا سازی داره دارن نامید میشم   

یعنی بنظرت همون روش رهاسازی ولا موسوی رو ادامه بدم یا ببرم همون پروسه کار و گفتار هم امتحان کنم چکار ...

با روش رها سازی ولا موسوی آشنایی ندارم

ولی پروسه گفتار تاثیر مثبتی داره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
چرا و چگونه اوتیسم؟ بعضی بچه ها دیر حرف میزنن ها! هر کاری از دستت برمیاد انجام بده ب خودت بدهکار نبا ...

توجهش کمه برگشت به اسم دیره با قطع مجازی بهتره اما بنظرم روش ولا تنها کافی نیست این شبا همش دست به دامن خدا میشم راه درست رو نشونم بده مهم هنگ کرده از فکر کردن   

من یه پیج طب اسلامی دارم الان سه ساله که دنبال میکنم خیلی درمان ها دیدم ازش،دیشب که پرسش توی استوری گذاشته بود یکی راه درمان اوتیسم پرسیده بود،الان یادم نیست جوابش چی بود رفتم نگاه کنم ببینم استوریش هست یا نه که پاک شده،آدرس پیجشو میدم برو خودت سوال کن،مشکل بچت بگو انشاءالله درمان میشه آدرس اینستاtebbeislamiهمونی که ۴۵۰ کا فالور داره

من دخترم تصادفی.ولی همه چیش شبیه بچه های اوتیسم .طوری ک هر کاردرمانی ک ابتدا میدیدش میگفتن اوتیسم.۴سال بردم کاردرمانی و گفتار.هفته ای دوبار .دور هم بود مرکز استان بود و خستگی و هزینه هاش ....ولی بازم میبردم

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  
من دخترم تصادفی.ولی همه چیش شبیه بچه های اوتیسم .طوری ک هر کاردرمانی ک ابتدا میدیدش میگفتن اوتیسم.۴س ...

الان بهتر شده ؟

ممنون از همه اگر باز هم نظری بود بعداً میام میخونم لطفا برای دعا کنید حرف بزنه و توجه و یادگیریش خوب بشه