2821
2789
عنوان

دوستان حسود

124 بازدید | 12 پست

سلام 

میخواستم راجب به یه موضوعی صحبت کنم که خیلی منو آزار میده

من از دوران دبستانم چندتا دوست داشتم که واقعا حسود بودن 

یه اکیپ ۴ نفره بودن و درس هم نمیخوندن

من همیشه بچه خرخونه کلاس بودم دشمنای زیادیم داشتم 

اون ۴تا دوسال از دبستانو توی کلاسم نبودن و بااینکه یه کلاس دیگه بودن، هنوزم اذیتم میکردن

این ۳سال راهنمایی هم از سر لج اومده بودن مدرسه من و من با سختی واقعا ۳سالمو تموم کردن

اصلا کاری کردن با من که دیگه نمره ۲۰ برام ارزش نداره و واقعا دلم آرامش میخواد😪 واقعا دیگه چکار کنم ؟

هرچیزی هم بهشون بگی از رو نمیرن و حتی جلوی مدیر هم زبون دارن

چیزی نگو

هروقت کسی چیزی گفت بگو اوکی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
چیزی نگو هروقت کسی چیزی گفت بگو اوکی

واقعا کاسه‌ی صبرم لبریز شده . 

حتی بچه های دیگه روهم پر میکنن که اونا با من رقابت کنن

من درک نمیکنم دلیل این کارا رو 

خیلی واسم عجیبه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر سخت میگیرید. بهترین کار نادیده گرفتنشونه و اینکه به زندگی خودتون برسید. این تازه اول راهه.. آدمای حسود همیشه سر راه موفقیتها هستن. اگر میخوای موفق بشی به تلاشت ادامه بده و از کنارشون رد شو بدون اینکه اهمیتی به حرفاشون بدی

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
واقعا کاسه‌ی صبرم لبریز شده .  حتی بچه های دیگه روهم پر میکنن که اونا با من رقابت کنن من درک ...

میتونم بفهممت برای همین میگم چیزی نگو

یادمه دبیرستان که بودم اکیپمون از این شرا بود که توی دبیرستان سر و صدا میکرد ما 5 تا بودیم و همشون معدلاشون 14/15 و من نزدیک به 19

وقتی معدلارو میدادن همشون یه چیزی بهم میگفتن یه بارم قهر کردن باهام یه بارم یکی از کتابامو پاره کردن حتی

کلا اهمیت نده یکم دیگه تموم میشه میری دانشگاه از این مسخره بازیا راحت میشی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بله شما درست میفرمایید🌷 اما اینا هم یکم شورشو در اوردن

چون اهمیت میدی. بعضی آدما وقتی ببینن تونستن حرصتو در بیارن، یا سنگی جلوی پات بندازن لذت میبرن.. واسه همین میگم بی اهمیت باش نسبت بهشون.. وقتی ببینن رفتار و حرفاشون اثری روی شما و یا پیشرفتت نداره کم کم خودشون عقب نشینی میکنن

میتونم بفهممت برای همین میگم چیزی نگو یادمه دبیرستان که بودم اکیپمون از این شرا بود که توی دبیرستان ...

درسته...

اما اینا هم بجای اینکه آدم آزاری کنن میتونن بشینن درس بخونن

چون اهمیت میدی. بعضی آدما وقتی ببینن تونستن حرصتو در بیارن، یا سنگی جلوی پات بندازن لذت میبرن.. واسه ...

بله

اما گاهی اوقات فکرم درگیر این میشه که نکنه دست از سر کارشون بر ندارن و بعد ها بهم آسیب برسونن

این یکم اذیتم میکنه

بله اما گاهی اوقات فکرم درگیر این میشه که نکنه دست از سر کارشون بر ندارن و بعد ها بهم آسیب برسونن ...

چه آسیبی؟

کاری نمیتونن بکنن. 

الکی نگران نباش