2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

88 بازدید | 11 پست

امروز داغونم پر از نا امیدی شدم قبلا صبرم بیشتر بود نمیدونم چرا اینقدر طاقتم کم شد فکر و خیال دورم کردن اینو ک تو ذهنم حل میکنم اون یکی یادم میاد نمیتونم بخوابم دلواپسم اصلا دوست ندارم اینقدر منفی باشم خیلی وقته این احساس دیگه یادم رفته بود اما بازم امشب اومده سراغم چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید باید یکم استراحت کنی یکم به خودت فرصت بدی کمتر به خودت سخت بگیر یه مدت به چیزی فکر نکنی و دست از درست کردن مشکلات بکشی تا حال روحیت درست شه بعدش بلند شی و قوی‌تر ادامه بدی موفق شی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آدم هستیا!  ربات که نیستی... آدم گاهی تحملش سر میاد، خسته میشه، مهم اینه که سعی کنی ناامید نش ...

نا امید شدم خسته شدم مغزم میگه بسه دیگه بدنم درد میگیره از بس به یه چیزی قفلی میزنم مدام مرورش میکنم واقعا بریدم

شاید باید یکم استراحت کنی یکم به خودت فرصت بدی کمتر به خودت سخت بگیر یه مدت به چیزی فکر نکنی و دست ا ...

خیلی دلم میخواد دوست دارم مغزم دَر داشت میبستمش تعطیل میشد اینقدر فکر نمیکردم

خیلی دلم میخواد دوست دارم مغزم دَر داشت میبستمش تعطیل میشد اینقدر فکر نمیکردم

همین دیگه 

درش تویی سعی کن فکر نکنی اومد تو ذهنت بگو بیخیال الان وقت استراحته

فقط این استراحت خیلی طولانی و افراطی نشه که دچار مشکل شی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم