2777
2789

ورزش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ترک ها نمیرن مگر با لیزر یا اگ دوس داشتی تتو

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چند وقته زایمان کردی؟اگه خیلی گذشته باشه نه کاری نمیشه باهاش کرد  این شیارا نشونه های مادر بود ...

قبلابدنم خیلی روفرم بود.شیارهاخیلی اذیتم نمیکنه.بیشترافتادگیش اذیتم میکنه که نمیدونم باورزش درست میشه یانه

نگاه کردم یادم نرفت😂😂کلارواستایل خیلی حساسم

منم همینطور بودم سالها باشگاه رفتم  شکمم تخت وصاف بود بخاطر همین مسئله ازبچه آوردن وحشت داشتم ولی  ناخواسته حامله شدم  الان شکمم بزرگ و ترک داره نمیگم مهم نیست چراخیلی مهمه ولی وقتی نگاه میکنم به اینکه ثمرش یه بچه صحیح وسالمه چیزی که خیلیا آرزوشو دارن توهمین نی نی سایت هرروز کلی تاپیکه که آرزوشون بچه دارشدنه... زندگی ما آرزوی اوناست پس ناشکر نباش...اعتمادبه نفس داشته باش وهیچ وقت جلو همسرت ازاین حرفا نزن که زشت شدم وچروک شدم وفلان چون مردا کلی نگرن با حرفات باعث میشی بیشتر توجهش جلب شه