2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بود

99 بازدید | 7 پست

اواخر ۸ ماهم یه مدت به خاطر جابه جایی خونه خونه مادرشوهرم موندیم امروز خیلی کلافه شده بود مثل وقتایی ک تو پریودی دلت یهو میگیره از ساعت ۶ هرچی به شوهرم گفتم پاشو بریم بیرون یه دور بزنیم اصلا انگار ن انکار شما بودید ناراحت نمیشدید میگه دیشب بیرون بودی الانم نشستم گریه میکنم تازه طلب کاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا جوری بودم ک کسی بهم میگف تو میزدم زیر گریه من نمیدونم چرا این مردا درک نداره

منم داشتم پشت موتور گریه میکردم،، اصلا دوست نداری باهام وقت بگذرونه، صدبار سراین موضوع دعوا وکتک کاری داشتیم،، 

منم با کلی اسرار وگریه زاری اخرشم با حرس ودعوا رفتیم یه دور زدیم، مثل این که سر بچه رو گرم کنه اونجو ...

حالا باز خوبه اومد شوهر من ک گرفته خوابیده😢😭

حالا باز خوبه اومد شوهر من ک گرفته خوابیده😢😭

اره ولی چه اومدنی با حرس ونق نق واخم وتخم، خیلی تحقیر شدم،، دوست دارم کاراشو تلافی کنم خیلی بدم میاد ازش، خیانتکار کثیف،، مردا همه همینن واسه زن خودشون وقت نمیزارن ولی اگه یک هرزه بهشون پا بده کل زندگیشونو به پاشون میریزن

اره ولی چه اومدنی با حرس ونق نق واخم وتخم، خیلی تحقیر شدم،، دوست دارم کاراشو تلافی کنم خیلی بدم میاد ...

دقیقا حالا اگ به جای این که زنش باشم دوس دخترش بودم زود میدویید