2777
2789
عنوان

ریزش مو🥺

91 بازدید | 8 پست

من قبلا اصلا ریزش مو نداشتم الان یک ماهه تقریبا موهام خیلییی میریزه دستمو میبرم تو موهام هر چند بار که تکرار کنم چندتا از موهام میریزه،رو بالشتم پر مو،موقع شونه کردن کلی مو میریزه حموم رفتنی که خیلیییی زیاد

نمیدونم چرا اینجوری شدم چه خاکی بریزم تو سرم

موهام انگار حجمش نصف شده😭

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

حنا مو رو خشک میکنه

به موهای من میسازه

ولی خب ساقه مورم خشک میکنه شکننده میشه ها بگم

من حنا و تخم مرغ و روغن زیتون قاطی میکنم به موهام میزنم ۶ ماهی یبار الان که کراتینه احتمالا بزارم یه سال

رزماریم شنیدم خوبه 

یه بیس دقیقه تو اب بجوشون اسپری کن به سر

من یه بار اینکارو کردم

بعدشم رفتم حمام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حنا مو رو خشک میکنه به موهای من میسازه ولی خب ساقه مورم خشک میکنه شکننده میشه ها بگم من حنا و ...

ممنون عزیزم..به نظرت علت ریزشش چیه اصلا؟خیلی برام عجیبه من موهام تا یه ماه پیش خیلی پرپشت بود همه تو کف موهام بودن پرپشت و بلند..اما الان..😔

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

شامپو سریتا مدل مینوتا خوبه برا ریزش

مرسی عزیزم اگه میشه عکسشو برام بفرس

ممنون عزیزم..به نظرت علت ریزشش چیه اصلا؟خیلی برام عجیبه من موهام تا یه ماه پیش خیلی پرپشت بود همه تو ...

ازمایش هورمونی دادی؟

من داروی سیستم ایمنی مصرف میکردم ،الانم مصرف میکنم

شاید ویتامینات کمه 

یه دکتر بری چکاپ بشیم خوبه

شامپو ضد ریزش سینرم من میزدم

البته الان نمیرنم نمیرزه هم ولی اون موقع که زدم حس کردم تاثیر داش

ازمایش هورمونی دادی؟ من داروی سیستم ایمنی مصرف میکردم ،الانم مصرف میکنم شاید ویتامینات کمه  ...

تنبلی تخمدان داشتم اما تازه سونو دادم گفت خوب شدی..ویتامین رو نمیدونم..عکس شامپو رو میتونی بفرستی؟

تنبلی تخمدان داشتم اما تازه سونو دادم گفت خوب شدی..ویتامین رو نمیدونم..عکس شامپو رو میتونی بفرستی؟

الان ندارم سرچ کن میاد

مخصوص خانمهاش بوش بهتر بود

شامپو ضد ریزش مو سینره مخصوص خانمها