2777
2789
ن اون خودش رفت گفت خسته شدم از کارات خانوادت مانعمون هستن

مال منم خودش رفت اتفاقن اونم بهم گفت از دست کارات خسته شدم

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم قشنگم مرسی عشقم

عزیزم اسمتو میگی برات بخونم  من همین امشب میخونم برات

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
منم همین قلبم خیلی شکسته ی چشمم خونه ی چشمم اشک😭

امشب از دلتنگی زیاد دوساعت گریه کردم منم خیلی حس بدیه این حس که بهم میگه شاید دیگ دوست نداشته باشه🥺🥺

پارمیس مرسی گلم منم برای تو میخونم

منم افسانم عشقم 

تصمیم گرفتم ۱۱ بار برات بخونم  از ته قلبم شاید یه حکمتی بوده تو این تایپک دیدمت 

تو هم یه بار از ته قلبت برام بخون 

😘

دعای زیر را 11 مرتبه بخواید به این نیت که شخص مورد نظرتان سریع به محبت شما احضار گردد

بسم الله الر حمن الرحیم وَالضُّحَى وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَى مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَلْآخِرَةُ خَيْرٌ لَّكَ مِنَ الْأُولَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى أَلَمْ يَجِدْكَ يَتِيمًا فَآوَى وَوَجَدَكَ ضَالًّا َهَدَى وَوَجَدَكَ عَائِلًا فَأَغْنَى فَأَمَّا الْيَتِيمَ فَلَا تَقْهَرْ العجل العجل العجل الساعة الساعة الساعة الوحا الوحا الوحا فلان بن فلان علی حب فلانه بنت فلانه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
حس منم همینه😭😭

🥺 بگردم

دلم میخواد بهش پیام بدم اما میترسم پسم بزنم

شاید بهتر باشه دوتامون بهشون پیام بدیم 

🥺 بگردم دلم میخواد بهش پیام بدم اما میترسم پسم بزنم شاید بهتر باشه دوتامون بهشون پیام بدیم 

اخه بلاکم کرده 😭😭وگرنه بازم التماسش میکردم بمونه حالم بده نیاز دارم ارومم کنه با حرفاش😭😭