2777
2789
وقت باشگا ندارم گلم

همون شیر گاومیش بگیر با پسته و بادام و کشمش بخور هرروز یه لیوان+یک یا سه عدد خرما. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶۰ ۵۰کیلو. استخون بندی ریزززر

باس 54 بشی 

میان وعده بخور 

صبحانه حتما باید دوتا تخم مرغ آب پز بخور + یه سیب زمینی آب پز بخوری

ساعت 8 مثلا صبحانه بخور. 

ساعت 11 یه بستنی بخور + 5 بادام + یک خرما. 

1 ناهار 

ساعت 3 بدن تو ضعیف ترین حالت ممکنه

پس میتونی میان وعده بخوری. 

مثله یک لیوان شیر خرما + بيسکوئيت 

مثلااا یک قاچ هندوانه + 1 خیار + یک نون خامه ای. 

اگر هم 

نمیتونی زیبا بخوری 

پرکالری بخور 

بادام

فندق 

گردو 

سه شیره 

شیره توت، شیره انگور، شیره خرما خیلی چاق کننده س. 

تخم مرغ 

سیب زمینی آب پز

سینه مرغ 

مثلا شام سینه مرغ + سالاد بخور 

عدسی و حتما تو صبحانه ت جا بده 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
تا حالا سر یه سفره ننشستی ک بقیه پیتزا بخورن و تو تخم مرغ ابپز بدون نون 💔😄 

پیتزا هم میخوردم بیخیال چاقی مگه چقدر عمر میکنیم بیام جوش این چیزا بزنم 😁😁😁

من  خودم قندم میره بالا گاهی هوس شیرینی میکنم ی کیلو خشک میگیرم ی دل سیر میخورم بعدش تا دو هفته رعایت میکنم اوکی میشم 🫣🫣

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

می خوای چیکار چاقی ؟؟؟ بخدا ما  تپلا نه لباس خوب گیرمون میاد نه می تونیم هرچی دوست داریم بخوریم همیشه هم دائم رژیم میگیریم... من که دیگه خسته شدم دلم می خواد برم اسلیو بای پس معده کنم دکتر ملک پورم میشناسم برای این عمل ولی میترسم یکم

از پودر چاقی مسمن فریور چرا استفاده نمیکنی؟ هم بازگشت نداره هم کاملا گیاهی چی از اغین بهتر

من که سال پیش مصرف کردم خیلی راضی بودم و  تو دو ماه 10کیلو اضافه کردم برات میزارم پیجشو خواستی سر یزن و اینکه مشاوره رایگان هم دارن

@salamat_farivar

پودر چاقی مسمن فریوررررر معجزه میکنه ینی بمب اشتهاسسسسس بخور فقط باید پشت بندش غذا بخوری

تازه هم گیاهی هم بازگشت نداره

برات ایدیشونو میزارم خواستی یه سر بزن به پیجشون و رضایت مشتریشونو چک کن

@salamat_farivar1

سلام عزیزم میخوام یه محصول خفنیو بهت معرفی کنم چون خودم مصرف کردم و نتیجه دیدم میخوام بگم
با پودر چاقی مسمن فریور تو یه ماه بین 3 تا 6 کیلو چاق شدم صد در صد گیاهی و بدون عوارضه

اشتهاتو زیاد میکنه و افزایش جذب بدنتم میبره بالا باعث میشه زودتر چاق شی
ادرس پیجشم برات میزارم خیلی خفنه
mosamen__farivar

با قاطعیت میتونم بگم با پودر چاقی مسمن فریور کمتر از دو ماه 9 یا 10 کلو چاق میشی چون خودم استفاده کردم عالیه محصولیه که فوق العاده اشتهاتو زیاد میکنه و جذب بدنتو میبره بالا تنها محصولیه که چاقیش طبیعیه پف نیستش که نگران باشی برگرده  حالا برات پیجشو میزارم به نظر من که حتما یه سر به پیجشون بزن mosamen__farivar

از برنامه زیره اشتراک بگیر مشاوران تغذیه شبانه روز جوابتو میدن اگ سوالی داشتی بهت رژیم و ورزش میدن طبق اصول وزن زیاد یا کم کنی من خیلی نتیجه گرفتم و به همه پیشنهاد میکنم وزنم کم بود و اضافه کردم بدون بازگشت بخدا راست میگم

اگ هم خواستی اشتراک بخری این عدد رو بزنی بهت تخفیف میده تو خرید اشتراک JL3897