سلام من امتحان یه درسی رو مطمئن بودم زیر هفده نمیشم تازه پروژه هم به استاد تحویل دادم که طبق گفته خودش نمره اضافه داشت با تمام این تفاسیر امروز تو سایت نگاه کردم دیدم بهم یازده داده یعنی حتی اگه نمره پروژه رو هم حساب نمیکرد من مطمئنم کمتر از هفده نمیشدم کلی تو معدلم تأثیر بد گذاشته اگه نمره واقعیم رو بهم میداد معدل الف میشدم اینم بگم یه عقده ای به تمام معناست یه بار یه دانشجویی بهش گفت استاد بعد این برگشت گفت باید بهم بگی خانوم دکتر ... هر جلسه هم میگفت من خارج درس خوندم ، به مدت چند سال مقاله هام بهترین مقاله بوده! یعنی هر جلسه میگفتا!! یه بار هم بخاطر خمیازه یه نفر رو از کلاس انداخت بیرون ..حالا با توجه به این عقده ای بودنش اگه اعتراض بزنم تاثیری داره؟؟؟ میترسم بندازه منو... اینم بگم اکثرا همه رو انداخته اونایی هم که قبول شدن رو ده و یازده داده
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴