2777
2789
عنوان

۵روزه عمل بینی کردم خیلی ورم دارم 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا عمل دارم😢 بینیم گوشتی شما چه فرمی گفتید میخواهید؟

انشالله بسلامتی عزیزم😍

منم نیمه گوشتی بود

انحراف داشتم.گفت اونو برطرف میکنه.نوک بینیم افتادگیشو رفع نیکنه.شکستگی تیغه هم داشتم یه کوچولو گفت برش میداره.قبل عمل بهش گفتم پره هامو کوچیک کنه گفت قول نمیدم الانم مطمئن نیستم دست زده

درکل دکترا کار خودشونو میکنن هرچیم بگی

عزیزم تغییری کردی عمل کردی...؟چون بینی من گوشتی هستش پوستشم ضخیمه سوراخاشم کوچیکه.نزدیک به ۲۰ تا دکت ...

من چون زیادی بزرگ بود اره یکم تغییر کرده ولی ن اونقد زیاد فرمش خوب شده

اگ دکترا میگن دس نگه دار انجام نده پس

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
انشالله بسلامتی عزیزم😍 منم نیمه گوشتی بود انحراف داشتم.گفت اونو برطرف میکنه.نوک بینیم افتادگیشو ر ...

دقیقا عین مشکلات منه همه.فقطططط میخوام پره های بینیم جمع و جور شه چون پهنای بینیم همون پره های بینیه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
آب کرفس با آب هویج قاطی کن بخور.چونکه آب کرفس نمیشه خالی خورد مزه بدی میده .اما با آب هویج میتونی بخ ...

تاثیر داره واقعا؟من جفتشو دوست ندارم ولی اگه  بدونم خوبه مجبوری میخورم

آب سیب هم برای ورم خوبه؟

دقیقا عین مشکلات منه همه.فقطططط میخوام پره های بینیم جمع و جور شه چون پهنای بینیم همون پره های بینیه

متوجه منظورت نشدم

ولی حتما بگو قبل عمل بهش

یاداوری کن

انشالله بهترین نتیجه رو بگیری

متوجه منظورت نشدم ولی حتما بگو قبل عمل بهش یاداوری کن انشالله بهترین نتیجه رو بگیری

میگم تمام مشکلات تو رو دارم

میخوام پهنای بینیم کم شه😢

مگه حرف گوش میدن

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭