2777
2789
عنوان

۵روزه عمل بینی کردم خیلی ورم دارم 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 46 پست
بازم خداروشکر بهتره منم خیلی بزرگه رغبت نمیکنم خودمو ببینم.پره های بینیت رو دست زد؟

خب طبیعیه رفته رفته ورمش میخابه فقط باید صبرداشته باشیم من آتل ک داشتم نوک بینیم خیلی ظریف و کوچیک بود  بعد اینکه برداشتم ی هو انقدررررر گنده شد ک نگووو😂اره پره های بینیم بخیه خورد

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طبیعیه رفته رفته ورمش میخابه فقط باید صبرداشته باشیم من آتل ک داشتم نوک بینیم خیلی ظریف و کوچیک ب ...

من گریه ام گرفته دیگه

من پره هام انگار بخیه خورده برا کوچیک شدنش زده یا چون باز کرده؟نمیدونم دست زده یا نه خیلی ورمه

سوراخ هارو کوچیک میکنن؟مال من بزرگه انگارر

من گریه ام گرفته دیگه من پره هام انگار بخیه خورده برا کوچیک شدنش زده یا چون باز کرده؟نمیدونم دست زد ...

ن دیگه اگه از بیرون پره هات بخیه داره کوچیک کرده

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

پایین پره هامه. امیدوارم کرده باشه و خوب شده باشه😓

اره دیگه کوچیک کرده الان ک هنوز معلوم نیس همش ورمه باید زمان بدیم باور کن برای خودمم حیلی سخته ولی چاره ای نداریم،ایشالله مال جفتمون خوب بشه😍