2777
2789
عنوان

خونه کم جا

376 بازدید | 20 پست

سلام به همه.دوستان ما۵نفریم وفکرشو بکنید چقدددد لباس کفش  اسباب بازی کتاب دفتر مداد وسیله آشپزخونه .....توی خونه هست خونه کوچیک و هرچی جمع میکنم یا میدم بیرون باز کمدا هرروز میترک دفترمدادا جمع نمیشن و بالاخره با اینکه یه انبار متوسط داریم کلی وسیله توی تراس هست .بگید چطور وسیله های اضافه رو جمع کنم چیزارو بدم بره چطوری دل بکنم از چیزایی ک سالها استفاده نشده و تو خونه جاگیر اصلا حالم بد میشه هرچی جمع میکنم از یجا میزن بیرون   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اضافه ها رو ببخش یا بفروش

راحت میشی

سبک میشی

اعصابت راحت میشه

اونایی که بیشتر از یکساله استفاده نشده و بعدا هم نمیشه رد کن بره

اونایی که یکساله استفاده نشده بزار کنار و یه مهلت یک ماهه بده اگه استفاده نشد رد کن بره

اونایی که ۶ ماهه استفاده نشده هم جدا کن و یه مهلت سه ماهه بده استفاده نشد رد کن بره

از همون تراس شروع کن و بعد انباری بعد اتاق خواب. هر چیزی که لازم ندادی بنداز بره مخصوصا چیزای خراب وزیر قابل تعمییر دو سه تا گونی بزرگ بزار پلاستیک ها و کاغد ها رو جدا کن بفروش