2777
2789
عنوان

😔😔😔هییی

395 بازدید | 23 پست

من هیچ وقت اینجا تاپیکای ناراحت کننده نزدم و تو تاپیکای ناراحت کننده هم نمیرم اما امروز خیلی دلم گرفته...یه کوچولو با همسر بحث کردیم الان اون تو حال نشسته و منم تو اتاق نشستم و دارم لیلی و مجنون شهرام شکوهی گوش میدم و گریه میکنم...خیلی کم پیش میاد با هم بحث کنیم اما وقتی بحثمون میشه من خیلی بغضم میگیره...

نه جایی رو دارم برم که خودمو خالی کنم نه کسیو دارم باهاش یه کم درد دل کنم...البته داشتم هم بدبختانه اهل درد دل نیستم و همش تو خودم میریزم...کاش امشب زودتر صبح بشه😔

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهنگه رو قطع کن برو تو نت در مورد یه چیزی که علاقه داری مطلب بخون و عکس ببین،یک ساعت دیگه حالت خ ...

خیلی دلم گرفته ما بحثمون نمیشه اما وقتی بحثمونم میشه خیلی سرد و سخت میشیم جفتمون...دلم ازش شکسته😔دلم فقط گریه میخواد😔😢

اشتی میکنی بابا غصه نخور🫠 شوهرت اللن داره چیکار نیکنه..؟ اونم ناراحته؟ یا بیخیال؟

اون همیشه بعداز بحث ناراحت میشه اما به روش نمیاره برای اینکه عصبانیتش فروکش کنه با گوشیش ور میره ولی من خیلی بغض دارم و گریه ام میاد😔

اون همیشه بعداز بحث ناراحت میشه اما به روش نمیاره برای اینکه عصبانیتش فروکش کنه با گوشیش ور میره ولی ...

خب اون بیخیال شده رفته سر گوشی..توهم یاد بگیر اصلا ب رو خودت نیار که اون نقطه ضعفتو پیدا کنه

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
خب اون بیخیال شده رفته سر گوشی..توهم یاد بگیر اصلا ب رو خودت نیار که اون نقطه ضعفتو پیدا کنه

نه میدونم بیخیال نیست اینجوری خودشو آروم میکنه ولی جفتمونم مغروریم...بیشتر از تنها بودن و غریبیم دلم گرفته و گریه ام میاد😔😢

خیلی دلم گرفته ما بحثمون نمیشه اما وقتی بحثمونم میشه خیلی سرد و سخت میشیم جفتمون...دلم ازش شکسته😔دل ...

دعوا تو همه زندگی ها هست

گریه کنی خوبه،سبک میشی

ولی بعدش نری دنبال آهنگ و عکسو و مطالب فاز غمگین،حالت بدتر میشه

دعوا بحث تو همه زندگیا هست،مگه میشه کسی دعوا بحث نداشته باشه خودتو ناراحت نکن.منم الان همسرم بام قهره ۲روزه میادو میره پیش مامان جونش و خواهرجونش منم اصن اهمیت نمیدم

دعوا تو همه زندگی ها هست گریه کنی خوبه،سبک میشی ولی بعدش نری دنبال آهنگ و عکسو و مطالب فاز غمگی ...

میدونم چیکار کنم کسیو جز این سایت هم واسه درد دل ندارم دلم میگیره کاری جز گریه ازم برنمیاد

نه میدونم بیخیال نیست اینجوری خودشو آروم میکنه ولی جفتمونم مغروریم...بیشتر از تنها بودن و غریبیم دلم ...

اها پس اوکیع...‌ دو دیقه دیگه اشتی میکنین غریب نیستی دسگ

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈