2777
2789
عنوان

بدجوری گیر کردم

143 بازدید | 9 پست

بین خانواده خودم و شوهرم 

خانوادم همش سر جنگ و دعوا با خانواده شوهرم دارن 

همش حرفای قدیمی و قبلی رو میکشن وسط بخصوص مامانم ،میدونه من ناراحت میشم ولی باز ارامش خودمو زندگیمو بهم میزنه 

نمیدونم چیکار کنم

شما باشین چیکار میکنین 

خسته شدم از بس ک به شوهرم گفتم مامانت فلان مامانت بهمان 

دوماهه عروسی کردم همش بحث و جدل با خانوادم دارم 

ولشون کن زندگیتو تلخ نکن 

هی نگو مامانت فلان مامانت فلان بذار خانوادت هم حرف خودشونو بزنن اهمیت نده

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رابطه تون با همسرتون اوکی رابطه با خانواده هارو کم کنید و مادرتون صحبت کنید که حرفاش رو زندگی شم ...

با شوهرم مشکلی ندارم تا زمانی ک حرفی پیش نیاد از طرف خانوادم 

ولشون کن زندگیتو تلخ نکن  هی نگو مامانت فلان مامانت فلان بذار خانوادت هم حرف خودشونو بزنن اهمی ...

خب از بس مامانم میاد خونم میگه شنیدم مادرشوهرت اینو گفته اون کارو کرده صبرم تموم میشه گیر میدم به شوهرم 

خب از بس مامانم میاد خونم میگه شنیدم مادرشوهرت اینو گفته اون کارو کرده صبرم تموم میشه گیر میدم به شو ...

اشتباه میکنی 

اصلا توجه نکن و به شوهرت چیزی نگو شوهرت به خانوادش بدبین بشه که چی بشه 

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
اشتباه میکنی  اصلا توجه نکن و به شوهرت چیزی نگو شوهرت به خانوادش بدبین بشه که چی بشه

بخدا مامانم ارامشمو گرفته بدیش اینجاست ک تهدید میکنه فلان مهمونی دور هم باشیم حرفش میزنمو اینجوری من میترسم و گیر میدم 

با شوهرم مشکلی ندارم تا زمانی ک حرفی پیش نیاد از طرف خانوادم 

پس حتما با مادرتو صحبت کنید و بگید که تو که دوس نداری زندگی من با حرفات خراب شه و....اگه جواب نداد کمرنگ کردن رابطه