2777
2789
عنوان

پریود

189 بازدید | 22 پست

سلام .. خانوما من چند ماهه تو اقدام هستم ولی متاسفانه تا برای بارداری اقدام‌میکنیم پریودام شدیدااااا عقب میفته طوریکه فکر میکنم باردارم ولی باردار نیستم ، چیکار کنم ؟ 😔 الان دوماهه پریود نشدم باردارم نیستم

از کحا میدونی؟؟ برو از بده

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یک هفته پیش آز دادم ، باردار نبودم 😔

:( برو پروستروژن بزنن پری شی عزیزم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
دوتا باهم بزنم ؟ چند روز طول میکشه پریود شم ؟ 

برو دکتز بهن میگه معمولا تا ۱۰ روز بعدش میشن

مشکل هورمونی منظورتون چیه ؟ چطور میتونم متوجه مشکلم بشم ؟ آزمایش خون ؟ 

ن عزیز فقط برو یه چکاب کامل بگو برات بنویسه همه چی ازمایش هورمونی هم انجام بده نشون بده انشالله ک چیزی نیست اگرم بود با دارو اکی میشه نگران نباش

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

ممنونم چشم .. خیلییییی اذیتم .. هم جسمی هم روحی

انشالله به حق علی و اولادش مشکلت حل بشه خدا ی نی نی سالم بزاره بغلت دورت بگردم‌نگران نباش حسم‌میگه ی دختر خ شگل میاری

انشالله به حق علی و اولادش مشکلت حل بشه خدا ی نی نی سالم بزاره بغلت دورت بگردم‌نگران نباش حسم‌میگه ی ...

جان دلم عزیزم .. چقدر شما انرژی مثبت هستی هزار ماشالله 😍 چه زبان خیر و چه قلب مهربونی دارید ❤️ الهی که به حق این اذان خدا حاجات دلتون رو بده و همیشه براتون خوش مقدر کنه عزیزم .

جان دلم عزیزم .. چقدر شما انرژی مثبت هستی هزار ماشالله 😍 چه زبان خیر و چه قلب مهربونی دارید ❤️ الهی ...

قربون این مهربونیت برم مننن😁😍😍بهت قول میدم تا اخر امسال بیبی چک مثبتت میبینی چشات از ذوق اشک میندازه دختر گلتم بغل میگیری 

تا فروردین صبر کن😍 حس شیشمی نیستم ولی ب دلم افتاد 

خودتم مشخصات بدم؟ 

ی جهره سفید داری و یکمی تپلی هستی فک میکنم 

معمولا رنگای صورتی میپسندی درسته؟