2789
عنوان

دوست عجیب من!!!!!!!!!

358 بازدید | 79 پست
سلام تو دوره دانشگاه یه همکلاسی شیرازی داشتیم که زیاد اتاق ما میومد خیلی صمیمی شده بودیم طوری که فقط وسایلش اتاق خودشون بود و خودش همش اتاق ما بود ترم آخر با هم اتاقی هاش درگیر شد ونمی دونم یادم نیست اونا بیرونش کردن یا خوذش خواست اتاقش رو عوض کنه هر جا رفت نه کسی حاضر شد باهاش جاشو عوض کنه و نه تو اتاقشون راهش دادن
من با دوستام صحبت کردم و گفتم حالا که ترم اخره و اینم مثل ما تو این شهر دور غریبه اجازه بدین بگیم وسایلشم برداره و بیاد اتاق ما اونام قبول کردن و رفتیم وسایلشو اوردیم از اونروز مثل مهمون باهاش برخورد کردیم نه اجازه دادیم نظافت کنه نه پخت و پز کنه و نه حتی تو خرج هایی که میکردیم ازش پول میگرفتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقت پیش یکی از دوستام زنگ زد و گفت دارم میرم شیراز هم اتاقیم بود که تو دوران دانشجویی با اون دوست شیرازی که گفتم همکلاسیمونم بود و هم اتاقیمونم شد صمیمی بود
منم به اون زنگ زدم وحین حرفامون بهش گفتم راستی فلانی داره میاد شیراز انتظار داشتم بگه تروخدا بهش بگو سری به من بزنه و .... که دیدم گفت خواهش میکنم شماره منو به کسی نده و بین خدمون بمونه منم گفتم چشم