nicee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1268 عنوان استخاره 47 بازدید | 6 پست یه کاری میخوام انجام بدم ولی استخاره خوب نیومده ، این کارم نمیتونم به تاخیر بندازم تو دلم خالی شده ، شما تو این شرایط قرار گرفتین چیکار کردین 1402/04/09 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علیما عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 875 وقتی بد میاد ادم دلش به کار نمیره ولی من جای شما نیستم بدونم تو چه شرایطی قرار گرفتین که دو دل شدید.چیزی که من میدونم ؛تو این موارد یا صدقه میذارن با احتیاط کار رو انجام میدن یا صدقه میذارن ۲تا۳روز بعد دوباره استخاره میگیرن.
nicee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1268 وقتی بد میاد ادم دلش به کار نمیره ولی من جای شما نیستم بدونم تو چه شرایطی قرار گرفتین که دو دل شدید. ... دقیقا الان حس خلا دارم ، خیلی مشکلم جدیه نه میتونم انجام ندم نه به تاخیر بندازم دعام کن هرچی خیره پیش بیاد
علیما عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 875 دقیقا الان حس خلا دارم ، خیلی مشکلم جدیه نه میتونم انجام ندم نه به تاخیر بندازم دعام کن هرچی خیره پی ... از جایی که استخاره گرفتی مطمئنی؟نمیگم کسی بده ولی استخاره همینجوری نمیشه که فا ل نیست که.اگر تا فردا میتونی صبر کنی به دفاتر مراجع تقلید زنگ بزن.01732247777 دفتر ایت الله علوی در گرگان
nicee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1268 از جایی که استخاره گرفتی مطمئنی؟نمیگم کسی بده ولی استخاره همینجوری نمیشه که فا ل نیست که. اگر تا فر ... بله ایشون شخص مومنی هست حتی تاکید کرد اگه میشه کارمو به تاخیر بندازم ولی من. گفتم نمیتونم ، ممنون گلم
علیما عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 875 بله ایشون شخص مومنی هست حتی تاکید کرد اگه میشه کارمو به تاخیر بندازم ولی من. گفتم نمیتونم ، مم ... اگه اینجوریه پس صدقه خوبی بذار یا اطعام فقرا انجام بده.به امیدخدا کارِت خوب پیش میره.
nicee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1268 اگه اینجوریه پس صدقه خوبی بذار یا اطعام فقرا انجام بده. به امیدخدا کارِت خوب پیش میره. خیلی ممنونم از راهنماییت منم دعا کن به امید خدا