2777
2789
عنوان

کنکور کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 69 پست
خوب نگاه کن به قضیه الان منوببین امسال سال دوممه،پارسال با رتبه 7000نرفتم دانشگاه اما امسال همه شه ...

واقعا علاقه داشتم به رشته‌ها ولی نشد بخونم هم تنبلی خودم بود هم شرایط دیگه 

https://t.me/lmn0p0_0 

منم دو سال قبل رو تو یه محدوده بودم  

ایشالا که درس میشه، فقط هرچی اوردی بزن بعد برو دانشگاه بعدا روحیت بهتر شد دوباره واسه کنکور بخون 

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اوهوم امیدوارم کنار بیام باهاش :(

یه مشاورم حتما برو (منظورم روانشناسه) یکی که کارش خوبه باشه، واسه روحیت میگم

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
ایشالا که درس میشه، فقط هرچی اوردی بزن بعد برو دانشگاه بعدا روحیت بهتر شد دوباره واسه کنکور بخون&nbs ...

تو فکرشم ولی از بس هر سال شرایط تغییر میکنه که نمیشه قطعی گفت 

https://t.me/lmn0p0_0 

آره برنامه بعد کنکورمه :)❤

عالیه عزیزم، چون اگه افسردگی بیاد سمت ادم دیگه علاقه به هیچ چیزی نداره و کلی حسرت به دلت میمونه

واقعا علاقه داشتم به رشته‌ها ولی نشد بخونم هم تنبلی خودم بود هم شرایط دیگه 

به خودت وایب منفی نده

همه که قرارنیست دکتر بشن

من خودم اول قصدداشتم برم تجربی به اصرار خانواده ولی موقع ثبت نام خودم سرخودریاضی زدم 

الان چقدرررخوشحالم که تجربی نرفتم چون مطمئنم حتی دیپلمم نمیتونستم بگیرم

حتی از محیط بیمارستان حالم بهم میخوره

دنبال علاقه و استعداد واقعیت بگرد 

ایناچیزاییه که متاسفانه خانواده ها به زور تو کله بچه هافرومیکنن

امسال مشاور داشتی؟ که برات برنامه بریزه