2777
2789
عنوان

کنکور کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز فرصت داری تو آخه 

خانواده انتظار شدیدی دارن امسال پزشکی قبول شم ولی من رتبم بدتر از پارسال میشه🥺

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
نمی‌مونم فرصتی ندارم :)

خوب نگاه کن به قضیه

الان منوببین

امسال سال دوممه،پارسال با رتبه 7000نرفتم دانشگاه اما امسال همه شهرارو میخوام بزنم بااینکه میدونم بابام نمیزاره ولی من به فرارم فکر کردم حتی😂

عوضش به صبر،نظم،برنامه ریزی،قدرشناسی،استفاده درست از ثانیه های زندگی،هدف داشتن و خیلی چیزای دیگه رسیدم

بااینکه چاق شدم،سلامتیمو ازدست دادم و کلی دارو میخورم اما یادگرفتم تااخر عمرم باهرمسئله ای چطور برخوردکنم

مثبت نگاه کن تاازنتیجه هم راضی باشی حتی اگه پنجاه هزار بشی

مهم اون حس خوب و رضایته،توقعتو بیار پایین و به خودت وایب منفی نده،کنکور یه بخش خیلی کوچیک اززندگیه،مهم اینه به خودت بگی من وسط اینهمه مشکل بهترین خودم بودم

اخی عزیزم

خودم ی زخم خوردم

حالا فعلا تو همین چندروزی ک مونده زیستتو البته اگ تجربی هستی حتما مرور کن چشمی 

توکل بر خدا

تابستون گندیه ولی میگذره راحت میشی 

دیگ انتخاب رشته کن برو

۴۰۲ هم خیلی پر حاشیه بود مطمعن باش اکثرا وضع خوبی ندارن

از من ب شما نصیحت پشت نمونین بیشتر از سه سال داداش من همون اول رفت پیام نور الان ی فرد موفقه

چه فرقی داره ازاد یا پیام نور یا غیرانتفاعی یا دولتی مدرکش یکیه 

مهم اینه قشنگ بخونی 

خوب نگاه کن به قضیه الان منوببین امسال سال دوممه،پارسال با رتبه 7000نرفتم دانشگاه اما امسال همه شه ...

عزیزم چه کار خوبی ایشالا بهترینا نصیبت بشه

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...