2777
2789

شکاک هست.  دلش بده . همیشه دعوا می‌کنند.  به خانواده مرده خیلی دلش بده .به مادر مرده میگه گدا . صدقه خورد. 

حالا مرده هم دلش خوب نیست هر جا میشنه بد زنش رو میگه. 

هر جا که میزه زنه دخترش رو می فرشته تا  دخترش حرفای که میزنه رو بهمفه بره یه مادرش بگه . 

حالا این مرده هم حس میکنم داره خیانت میکنه الیته حدید ها . ریخت زنش هم نداره.

واین که این  خانمش با مادرش همین جور بودن. 

مادرش آخر عمرش مریض میشه  کسی دیگه باهاش حرف نمیزده با پدرش می‌کنند تو خونه گرم خودشون که حامله بوده  با باباش تو خونه کولری می‌خوابیدند.

روز تولد بچش مادرش هم فوت میکنه بنده خدا 😔

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

آخه چرا حدا نمیشن پس. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترجیح میدم کسی رو قضاوت نکنم🤷‍♀️ به توچی میرسه انقدر درگیرشونی؟ 

دایمم هست در گیرش نیستم .

درد دل میکنه غصش رو میخورم . 

دایمم هست در گیرش نیستم . درد دل میکنه غصش رو میخورم . 

اهان اخه منتظر طلاق گرفتنشون نشستی برااون گفتم

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
اهان اخه منتظر طلاق گرفتنشون نشستی برااون گفتم

اخه فقط پرسیدم.  گفتم چرا طلاق نمیگیرن. وقتی این مشکل هست.  منتظر نیستم.  

باید اول درست بخونی بعد  بیای یه حرفی رو بزنی 

منظورم این بود چرا وقتی این شرایط رو دارن تو این زندگی می سازن . خیانت می‌کنند. 

اخه فقط پرسیدم.  گفتم چرا طلاق نمیگیرن. وقتی این مشکل هست.  منتظر نیستم.   باید اول ...

بالاخره بچه دارن خیلیا بخاطر زندگی بچه هاشونم که شده تحمل میکنن

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage