2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باوان؟

اقا من از انتخاب اسم دخترم خیلی راضیم

اون یکی دخترمم بارانه

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

نمیدونم جدیده یا نه ولی اسم«اِلا»زیادی قشنگع 

مخفف سیندرلا به معنی زیبا

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

از اسمای عجیب و غریب خوشم نمیاد من این اسما رو دوست دارم👇🏻❤️

آهو
آناهید
الهه
آناهیتا
آیلار
آیسان
آرام
آوا
الین

آتوسا
آیسو
الیکا
المیرا
الهه
الناز
افرا
آوید
آروشا
ایرانا
باران
برکه

پرستش
پرنیا، پرنیان
پریسا
پرتو
پرستو
ترلان
طراوت
طنین
تکتا
تینا
تارا
طناز
ترانه
ترنم
سحر
ساحل
سپیده
سلنا
سنا
ستیا
صدف
ستاره
همتا
هانیه
هانا
هستی
دایانا
دریا
داناک

درنا
دنیا
روشنک
روناک
روژا
رستا
راییکا
رکسان
روژان
رویا
ریحانه
ژینا
شمیم
شهرزاد
عسل
فرانک
فرنیا
فرنیک
فریما
فلامک
کاملیا
کلارا
کلاره
کاترین
گلاره
گیتا
لینا
لیلا
لیندا
لونا
مارال
مارتا
ماندانا
محبت
مه کیا
ماریا
ملکا
ملیکا
مونیکا
مهتا
مهتاب
مهسان
مدیا
میترا
مینو
نیکو
نیکی
ناهید
نیروانا
نیایش
نیکا
نهال
نگار
نیلی، نیل، نیلان، نیلا، نیلو، نیلان، نیلماه
نیلوفر
نسترن
نسیم
نگین
ویدا
وستا
یسرا
یسنا
یلدا

نیکا نیوشا دلسا السا 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ممنون از اسمای قشنگی که پیشنهاد دارید....ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم حالت تهوع توی هفته 20 داشته باشی دمیترون بخوری اشکال نداره؟

تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃