2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و

462 بازدید | 14 پست

پدرشوهرم از کربلا اومدن دوتاشون سرماخورده شدید اول که اومدن چیزی نگفتن منم نفهمیدم مریضن باهاشون روبوسی کردیم و دوروز بخاطر مهموناش پذیرایی میکردم از دیروزه افتادم از بدن درد و گوش درد و سردرد چند باری پس اوردم چیزی نتونستم بخورم منی که تا حالا سرم نزدم امروز سرم و دوتا امپول زدم از دیشبه مامانم ابجی کوچیکمو بابامو ول کرده اومده پیشم اگه باردار نبودم با قرص حل میشد ولی الان نمیتونم قرص بخورم دیشب تا صبح مامانم بالا سرم بیدار بود پاشویم میکرد 

بعد امروز شوهرم زنگ زد به مامانش گفت که خانومم مریض شده زنگ زده به من که ما حساسیت داشتیم معلوم نیست تو از کی گرفتی حالا دوتاشون صداشون در نمیاد کلی دارو خوردن و سرم و امپول زدن🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هرکی از کربلا میاد دیگه روبوسی نمیکنم خیلی بد ادم مریضی میگیره ازشون من یه بار رفتم زن دایی مامانم دیدم با مامانم اینقدر بد مریض شدیم چندبار رفتیم دکتر آمپول سرم بنظرم من اینایی که از کربلا میان باید یه مدت خودشون با کسی روبوسی نکنن خودشون قرنطینه کنن

چرا با وجود بارداری پذیرایی میکردی و مهمون داری حالا😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بخدا با این حالم همه کارای مهمونی رو تدارک ببین خونه هاشو تمیز کن بی خوابی بکش اخر سرم

دیگ از این کارا نکن دقتی قدر نمیدونن عزیزم. ادمای اینجوری همیشع وظیفه میدونن 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
دیگ از این کارا نکن دقتی قدر نمیدونن عزیزم. ادمای اینجوری همیشع وظیفه میدونن 

انجامم ندی کلی حرف در میارن 

بعد مهمونی خواهر مادرشوهرم موند من حالم خوب نبود شوهرم اورد گذاشت خونه منو تا کارشو انجام بده دوباره بریم تواین فاصله کلی حرف دراوردن قبلشو نمیدیدن

انجامم ندی کلی حرف در میارن  بعد مهمونی خواهر مادرشوهرم موند من حالم خوب نبود شوهرم اورد گذاشت ...

فدای سرت بزار حرف بزنن مگ تو کلفتی. مهمون واسه اونا اومده مگ تو باید کاراشون کنی میخواستن دعوت نکنن. خودمون کاری میکنیم ک ازمون سواستفاده کنن هی میگیم حرف میزنن میزنن تا سوارمون میشن. الان بارداری دیگ دست ب چیزی نزن براشون عادت میشه

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️