2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حتماااا خوردن مال یتیم قطعا تاوان داره 

من شنیدم از اطرافیان ک اینو ب صورت ی مصراع با ریتم بیان میکردن

پول یتیم خوردن نداره هر کی خورده مردن نداره

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
دیدین تا حالا همچین موردی 

اره زن عموی خودم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یعنی چی عزیز مردن نداره یعنی زجرکش میشه نمیمیره ؟؟

فک کنم منظورش اینکه ک مرگ خوبی نداره و عذاب دنیا آخرت و می‌کشه 

ببین مثلا تو کتاب دینیمون نوشته بود صدام این همه آدم و کشت و شهید کرد  ولی خب ببین بعدش مرد و تاوان خون اون شهیدا رو نداده پس تو قیامت خدا ب حسابش میرسه بعد آیه داریم ک خدا اون دنیا ب همه اینا رسیدگی میکنه چون خدا سریع الحسابه

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
تعریف میکنی گلم دلگرم بشیم 

طولانیه ولی هر چ برا ما خواست ی قسمی سر خودش اومد مثلا مامانم ۱۸ ساله بود ازدواج کرده بود کلی آتیش می‌ریخت تو زندگی مامان من می‌گفت اینو طلاقش بدین و... دختر خودش ۱۸ سالگی ازدواج کرد طلاق گرفت 

یا 

همون دستی ک ماشین نو مارو خط انداخت رفت زیر تیغ جراحی 

یکی و تو فامیل بخاطر این ک تصادف کرده بود مو درنمیاورد سرش مسخره می‌کرد خودش تصادف کرد جلو سرش از مو خالی شد 

طولانیه ولی هر چ برا ما خواست ی قسمی سر خودش اومد مثلا مامانم ۱۸ ساله بود ازدواج کرده بود کلی آتیش م ...

خدا رو شکر که تاوان داده ایشالا اونیم که به منو خانوادم بدی کرده تاوانشو بد بده به حرمت اقا امام حسین (ع)