2821
2789
عنوان

درمان شپش

80 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من و بچه هام بعد از یک ماه کلنجار رفتن با این حشره کوچولو بالاخره از شرش خلاص شدیم.

جونم براتون بگه رقتیم مسافرت چهار روز تو هتل بودیم برگشتنی من و بچه ها فقط سرمونو میخواروندیم اولش جدی نگرفتم ولی یکی از بچه اا رو بردم دکتر،دکتر به محض نگاه کردن گفت شپشه!

خرش سر و پشت گوش و پشت گردن  داشتیم و پشت گردنمون دون دونای قرمز داشت...

دکتر دو تا شامپو نوشت،ولی من گفتم نه!!!!!من با سرکه و روشای سنتی حلش میکنم ،ولی هر چه کردم نشد که نشد

ی ماه تمام بشور بساب آخرش عین آدم رفتم همون دو تا شامپو رو خریدم😂

ولی هنوز ناامید بودم یکیش پرمین بود یکیش لیندان،اول پرمینو استفاده کردیم وقتی دخترمو سرشو شستم داشتم خشک میکردم دیدیم هنوز شپش زنده تو سرشه😖

بعد از دو روز لیندان رو استفاده کردیم 

ی گروه زدم فقط در مورد شپش حرف بزنیم اونجا دقیق میگم چیکار کردم

https://t.me/+xYhwfPlLdZxhZjk0

عزیزم‌خب همینجا بگو‌دیگه کسی نمیتونه بیاد گروه ی ثوابی ببر 

دوساله درگیرشیم من و‌پسرم پسرم خوب میشه خودم‌مه باز از من میگیره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم‌خب همینجا بگو‌دیگه کسی نمیتونه بیاد گروه ی ثوابی ببر  دوساله درگیرشیم من و‌پسرم پسرم خوب ...

باید بشینی تخماشم از سرت دربیارن شاید یه صبح تا غروب طول بکشه ولی اگه همشو دربیاری خلاص میشی وگرنه فایده نداره باز شپش میشه 

باید بشینی تخماشم از سرت دربیارن شاید یه صبح تا غروب طول بکشه ولی اگه همشو دربیاری خلاص میشی وگرنه ف ...

براپسرم دقیقا درمیارم براخودم‌کسی اینکارو‌نمیکنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

منم بعداز چن ماه درگیری آخرش ی قطره شپش از طب سنتی از اینستا سفارش دادم کلا تموم شد

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
عزیزم‌خب همینجا بگو‌دیگه کسی نمیتونه بیاد گروه ی ثوابی ببر  دوساله درگیرشیم من و‌پسرم پسرم خوب ...

عزیزم گفتم دیگه شامپو لیندان یک درصد رو استفاده کردم،موهای من بلند بود ی دونه کامل استفاده کردم دقیقا اون دستوری که روش نوشته بود و برای دخترم نصف ی دونه ...

و اینکه همه ی ملحفه هاو پتوها رو عوض کردم ...

لباسا و حوله ها رو جمع کردم و همه ی لباسا رو گذاشتم کشوو هر لباسی رو میخواستیم بپوشیم به مدت چهار روز اتو کردم،خونه رم هر روز جارو برقی کشیدم وبعد از چهارروزچیزایی که جمع کرده بودم انداختم لباسشویی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز