2777
2789
عنوان

ثروتمند شدن

3618 بازدید | 20 پست

مرحوم سقازاده واعظ در کتاب گلهای ارغوان ختمی بسیار مجرب را برای ثروتمند شدن نوشته اند که آن ختم به ترتیب زیر است:هر روز جمعه ۲۰ مرتبه و یا ۴۰ مرتبه(چهل مرتبه برتر است)به نیت ثروتمند شدن،آیه شریف۶۴ سوره حج را بخوانید.اثرش تا جمعه هفته بعد دیده خواهد شد.

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ وَإِنَّ اللَّهَ لَهُوَ الْغَنِیُّ الْحَمِیدُ(آیه ۶۴ سوره حج)آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است از آن اوست و در حقیقت این خداست که خود بى‏ نیاز ستوده[صفات] است.💐

منکه خیلی محتاج پول هستم اونم زیاد. خیلی حال روحیم خرابه. از یه طرف اطرافیان فشار میارن فکر میکنن داریم و خرج نمی‌کنیم از یه طرف خودمون داریم زجر بی پولی میکشیم. خدایا کمکمون کن

میشه بگی چ ختمایی

یک ختمی که میگه دوماه پی درپی باید ۴۰۰بار یک استغفار رو بگی 

ختم سوره واقعه هرجمعه 

ختم نادعلی 

وخیلی ختم های دیگه که الان یادم نیس 

یک زمانی بچه بودم خنگ بودم فکرمیکردم هرچی تومفاتیح نوشته انجام بدم دیگه زندگیم زیر ورو میشه ۱۲سالم بود حتی تلفظ ذکرها هم برام سخت بود ولی هرجور بود انجام میدادم  😔

همش الکی بود خداکه برات نخواد کوه هم جا به جا کنی نمیشه دیگه 😕

منکه خیلی محتاج پول هستم اونم زیاد. خیلی حال روحیم خرابه. از یه طرف اطرافیان فشار میارن فکر میکنن دا ...

خدا کمکت کنه این ذکر رو بگو توکل برخدا 

یک ختمی که میگه دوماه پی درپی باید ۴۰۰بار یک استغفار رو بگی  ختم سوره واقعه هرجمعه  ختم ...

اون ذکر استغفار رو دوباره انجام بده با یقین مطمئنم جواب میگیری 

یک ختمی که میگه دوماه پی درپی باید ۴۰۰بار یک استغفار رو بگی  ختم سوره واقعه هرجمعه  ختم ...

برای بعضیا دوماهه و بعضیا چند ماهه ولی حتما جوابی داره یا علم زیاد یا ثروت زیاد بدست میاد روایت از امام صادق ع هست ردخور نداره ناامید نباش 

خوندم پناه بر خدا. دیگ طاقت ندارم. یکی باید خرج میلیاردی کنه برا یه سفر رفتن یکی هم حسرت یه ماشین بخ ...

اگه ایتا داری بیا کانال

برای بعضیا دوماهه و بعضیا چند ماهه ولی حتما جوابی داره یا علم زیاد یا ثروت زیاد بدست میاد روایت از ا ...

والله چندماه که سهله چندسال گذشته  ماکه نه علممون زیاد شدنه ثروت  😕

بی خیال 

سلامت باشی عزیزم 🌹